Tuusulan kunta

Talousjohtaja

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 02.04.2024, 11:00
  • Suljettu 29.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Talousjohtaja

Tuusula tarjoaa elämisen taidetta jo yli 41 000 asukkaalle ja yhä useammalle yritykselle pääkaupungin tuntumassa. Olemme yksi Suomen elinvoimaisimmista kunnista, jolla on vahva kulttuuriperintö. Meillä jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän, ja tarjoamme erinomaiset edellytykset asua, oppia ja tehdä töitä. Tekemistä riittää, samoin onnistumisen paikkoja!

Tule talousjohtajaksi kasvavaan Tuusulaan!

Oletko sinä uusi kehittämisorientoitunut, eteenpäin katsova talousjohtajamme, jolla on kyky analysoida ja hahmottaa laajoja kokonaisuuksia? Kiinnostaako sinua työskennellä rohkeiden ja osaavien kollegoiden rinnalla? Onko johtamisessasi valmentava ja ihmislähtöinen ote? Tule rakentamaan Tuusulan kasvua ja elinvoimaa kanssamme! 

Talousjohtajana vastaat talouden ohjauksen palvelualueesta Yhteisten palveluiden toimialueella sekä johdat ja kehität kunnan taloutta yhdessä asiantuntevan tiimisi kanssa. Talouden ohjauksen palvelualueella on kokonaisvastuu kunnan taloudenhoidosta, talouden suunnittelusta, seurannasta, arvioinnista sekä rahoituksesta. Lisäksi vastaat konsernivalvonnasta ja omistajaohjauksesta kunnanhallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Kasvavan kunnan investointien suunnittelun ohjaus kuuluu merkittävänä osana työhösi. Olet johtoryhmän jäsen ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä pormestarin, kansliapäällikön, muun johtoryhmän sekä luottamushenkilöiden kanssa.

Toivomme, että tunnet kuntien toimintaympäristön. Arvostamme kuntatalouden johtamiskokemusta, strategista johtamisotetta, investointeihin ja rahoitukseen liittyvää osaamista sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Viran kelpoisuusvaatimuksia ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, usean vuoden kokemus talousjohtamisesta, englannin kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä taito.

Me tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimintaympäristön, jossa saat olla mukana kehittämässä ja viemässä eteenpäin elinvoimaista ja nopeasti kasvavaa kuntaa mittavan palveluverkkouudistuksen ja investointiohjelman myötä. Me kannustamme osaamisen kehittämiseen ja uskomme yhdessä tekemiseen.

Virkaa täyttäessämme otamme huomioon tasa- arvolain säännökset, kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain 12 §:n syrjintäkiellon sekä perustuslaissa säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon.

 Viran alkamisaika voidaan sopia tilanteesi mukaan.

Palkkaus:

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän kokonaispalkka on 7 682,71 euroa kuukaudessa.

Lisätiedot:

Pormestari Kalle Ikkelä, 040 314 3001, kalle.ikkela@tuusula.fi

Vt. kansliapäällikkö Markku Vehmas, 040 314 3060, markku.vehmas@tuusula.fi sekä 

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, 040 314 3042, satu.kuivasto@tuusula.fi

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat 28.4.2024 klo 23.59 mennessä. Löydät hakijan ohjeet LAURA™-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURA™-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin osoitteeseen hr@tuusula.fi.

Rekrytointihaastattelut pidetään 3.5.2024 ja 6.5.2024. Henkilöarvioinnit toteutetaan viikoilla 19-20.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi