Sitowise Oy

Financial Controller, Group accounting, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 01.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.08.2024, 23:59
  • 28.08.2024, 23:59

Financial Controller, Group accounting, Espoo

Financial Controller, Group accounting, Espoo, Sitowise Oy, Espoo

Financial Controller, Group accounting (Espoo)

Etsimme tiimiimme uutta työkaveria määräaikaiseen työsuhteeseen 10/2025 saakka (vanhempainvapaan sijaisuus). Tehtävässä vastuullasi on pörssiyhtiön konsernilaskennan käytännön tehtävät sekä konsolidointijärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen. Sinulla on keskeinen rooli kuukausiraportoinnin toteuttamisessa ja kehittämisessä. Osallistut myös vuositilinpäätöksen sekä osavuosikatsauksien laadintaan. Sinua odottavat työkaverit, joita ajaa halu tehdä asioita laadukkaasti ja tehokkaasti. Roolissa toimit osana taloushallinnon yksikköön kuuluvaa ulkoisen laskennan tiimiä, jossa esihenkilönäsi toimii Head of accounting and consolidation.

Toivomme, että sinulla on:

– FAS ja IFRS osaamista

– käytännön kokemusta konsernitilinpäätöksestä tai muuta vastaavaa konserniraportointikokemusta

– kehitysintoinen asenne sekä valmius työskennellä joustavasti sovittujen raportointiaikataulujen mukaisesti sekä tiimissä että myös itsenäisesti

– huolellinen, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen työote

– kauppatieteiden maisterin tai tradenomin koulutus

– sujuva englannin ja suomen kielen taito

Rooli tarjoaa hyvän tilaisuuden kehittää omaa osaamistaan ja päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa muuttuvassa ja kasvavassa yrityksessä. Tiiviissä tiimissä pääset vaikuttamaan käytössä oleviin työtapoihin sekä oppimaan osaavilta kollegoilta.

Sinulle:
Meillä ei ketään jätetä yksin. Onnistumistasi varmistaa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö. Täällä saat olla ihan oma ainutlaatuinen itsesi, niin me muutkin olemme. Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja hybridityöratkaisun, kattavat vakuutukset sekä muita etuja.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Tutustu meihin paremmin
Hienoa, että kiinnostuit! Astu maailmaamme. Sijoita itsesi näihin tarinoihin ja huomaa kuuluvasi joukkoomme.

– Millaista arki on Sitowisellä? https://www.sitowise.com/fi/ura/kulttuurigalleria

– Taloushallinto antaa näköalapaikan yhtiömme arkeen: https://www.sitowise.com/fi/ura/uratarinat/taloushallinto-antaa-nakoalapaikan-yhtiomme-arkeen

Odotamme hakemustasi
Jätä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveineen kera heti tai viimeistään 17.3.2024. Odotamme, että kuulemme sinusta pian. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Marjamäki, Head of accounting and consolidation puh. 040 662 9265.

Kuinka rekrytointiprosessi etenee? Lue täältä (https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/rekrytointiprosessin-eteneminen) lisää.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Sirpa Marjamäki, sirpa.marjamaki@sitowise.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: