Sawosol Oy

Siistijä

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Siistijä

Siistijä, Sawosol Oy, Kotihelppi, Iisalmi

Kotihelppi Iisalmessa etsii tiimiinsä keikkatyöntekijää ja/tai sesonki siistijää.

Haemme ahkeraa, luotettavaa ja siivouksesta nauttivaa työntekijää, joka tykkää tehdä puhdasta jälkeä.
Voit olla puhtausalan ammattilainen tai vasta alalle tuleva ”tulevaisuuden tähti”. Voit olla myös opiskelija, jos tarvitset itsellesi rahoitusta opintoihin tai jos haluat lisäansioita toisen työn ohelle. Eli aikaisempi työkokemus siivoustyöstä ei ole välttämätön, koska perehdytämme ja opastamme sinut työhösi hyvin.

Me siis tarvitsemme joukkoomme hyvän tyypin, joka tekisi meillä siivouskeikkaa. Milloin ikkunanpesua, kotisiivousta, muuttosiivouskeikkaa tai vaikkapa rakennus- ja loppusiivouskeikkaa.
Odotamme sinulta itsenäistä ja vastuullista asennetta työtä kohtaan. Lisäksi sinulla on hyvä olla ajokortti, jotta pystyt liikkumaan sujuvasti eri kohteissa.

Tällä hetkellä voimme tarjota työtä sinulle keikkaperiaatteella, mutta tilauskannan lisääntyessä työtä saattaa olla myös kokopäiväisesti, joten kuuntelemme myös sinun toivettasi työtunneista. Olemme avoimia kaikille mahdollisuuksille, joten soita niin jutellaan.

Huomioithan, että täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile, jos tämä tuntuu sinun paikaltasi.
Palkkaus TES mukainen tai sopimuksen mukaan.

Kotihelppi on iisalmelainen kotiapuyritys, joka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua jo 20 vuoden ajan. Toiminta-alueenamme on koko Pohjois-Savo. Siivoamme koteja, pesemme ikkunoita, käymme asiakkaan puolesta kaupassa tai muilla asioilla.
Lue lisää meistä https://www.kotihelppi.fi/

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Hakemus:Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen mika.lukkarinen@sawosol.fi
Yhteystiedot:Tiedustelut arkisin klo 10-17 välisenä aikana
Mika Lukkarinen
050 323 4197
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: