OivaTyö Oy

Kesälomatuuraaja siivoukseen

  • Sijainti Viitasaari
  • Julkaistu 09.04.2024, 9:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesälomatuuraaja siivoukseen

Etsimme siivousalalla toimivalle asiakkaallemme luotettavaa ja reipasta kesätyöntekijää koti- ja toimistosiivoukseen Viitasaarelle!

Työ on pääasiassa kotisiivousta ja asiakaskunta koostuu veteraaneista sekä seniori-ikäisistä kotona asuvista henkilöistä Viitasaaren keskustassa ja lähialueella.  Siivoamiseen kuuluu kaikki normaaliin kodinsiivoukseen sisältyvät työt, kuten imurointi, lattioiden peseminen, pölyjen ja tasojen pyyhkiminen, ikkunoiden pesu jne. Työhön sisältyy myös jonkin verran toimistotilojen ja porraskäytävien siivousta. Työvälineet ja siivousaineet saat käyttöösi työnantajalta.

Aiempi työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole vaatimuksena. Tärkeämpää on, että sinulla on reipas ja auttavainen asenne sekä työmotivaatio kohdallaan. Työtekijä perehdytetään työhön huolellisesti.  

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä ja auttavaa asennetta sekä aktiivista työotetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Koska työ tehdään asiakkaidemme luona heidän kotioloissaan, on tärkeää, että omaat hyvät sosiaaliset- ja käytöstavat. Työssä onnistuminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla ajokortti ja mielellään oma auto käytössäsi.

Työt painottuvat kesä-heinäkuun ajalle, mutta toivomme, että voisit aloittaa työt jo toukokuussa tilanteeseesi sopivin työtunnein. Kesäkuussa työtunteja on keskimäärin noin 20 h/viikko ja heinäkuussa täydet viikkotunnit. Tunnit voivat vaihdella viikoittain.

Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välisellä ajalla.  Palkka on 13,00 €/h. Muut työsuhteen ehdot AVAINTES:n mukaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde ja työnantajana toimii OivaTyö, joka hoitaa kaikki työsuhteeseen ja palkanmaksuun liittyvät asiat.

Jos itsenäinen kesätyöpesti kiinnostaa, olet reipas, sosiaalinen ja siivous on sinulle mieluista työtä, jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksesi voit jättää  klikkaamalla linkkiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirkka Tenhunen/Siistis puh. 044 985 8418.

Osaamisalue:

OivaTyö Oy

OivaTyö Oy löytää yrityksille työntekijöitä ja tekijöille töitä! Kauttamme hoituu rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus. Toimimme nopeasti, vastuuntuntoisesti ja luotettavasti. Meillä on työllisyystoimijana kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa! Olemme notkeita ja avoimia uusille ehdotuksille. Tutustu www.oivatyo.fi