OivaTyö Oy

Arjen apulainen ja kotisiivooja Äänekosken alueelle.

  • Sijainti Keski-Suomi
  • Julkaistu 23.04.2024, 12:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Arjen apulainen ja kotisiivooja Äänekosken alueelle.

Haemme arjen apulaista ja kotisiivoojaa Äänekosken alueelle.

OivaTyön arjen apulaiset ja kotisiivoojat ahkeroivat jo 9:llä eri paikkakunnalla pääosin pohjoisen Keski-Suomen alueella ja jatkossa tarjoamme palveluita myös Ääneseudulla. OivaTyö tuottaa arjessa avustamista ilman hoidollisia toimia sekä kodin siivous- ja puhtaanapitopalvelua. OivaTyön palveluiden jo muutoinkin maltillisten hintojen lisäksi voimme myydä arjen apua ilman arvonlisäveroa asiakkaille, joilla on toimintakyvyn alenema (Sosiaalihuoltolaki 19 § ja Arvonlisäverolaki 37 §). 

Lue lisää OivaTyön kotiavusta: https://oivatyo.fi/kotiapu/

Arjen apulaisen työssä tehdään arkisia asioita avustettavan kanssa, se voi olla mm. ulkoilua, pihalla puuhastelua, harrastustoiminnassa mukana olemista, ohjaamista, asiointiapua, seurana olemista jne. Työ EI sisällä hoidollisia tehtäviä ja sopii hyvin henkilölle, joka on halukas kohtaamaan uusia ihmisiä, on vastuuntuntoinen ja reipas eikä hätkähdä yllättävistäkään asioista. Työn sisältö vaihtelee asiakaskohtaisesti ja jokaisella avustettavalla on erilaiset tarpeet, jotka tarkentuvat aina tutustumisvaiheessa.

Siivouspalvelun puolella suurin osa asiakkaista on seniori-ikäisiä kotona asuvia henkilöitä. Siivoamiseen kuuluu kaikki normaaliin kodinsiivoukseen sisältyvät työt, kuten imurointi, lattioiden peseminen, pölyjen ja tasojen pyyhkiminen, ikkunoiden pesu jne.  Työvälineet ja siivousaineet tulevat käyttöösi työnantajalta. 

Koulutus ja kokemus aloilta katsotaan eduksi, mutta se ei ole vaatimuksena. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Arjen apulaisen työssä menestyy parhaiten hyvällä, reippaalla ja auttavaisella asenteella. Työntekijä saa suunnitella omat työaikansa asiakkaiden toiveet huomioiden. Työ sopiikin hyvin myös lisäansioita kaipaavalle opiskelijalle tai eläkeläiselle. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe päivällä.  Työntekijällä tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

OivaTyö toimii työnantajana

Arjen apulaisia ja kotisiivoojia meiltä tilaavat eri organisaatiot ja yksityiset henkilöt. Asiakkaiden määrä kasvaa usein työsuhteen aikana. Jokainen työntekijä saa ottaa juuri itselleen sopivan määrän työtunteja, sen mukaan, mikä sopii kulloinkin omaan elämäntilanteeseen ja aikatauluihin. Työntekijä voi tehdä sekä apulaisen että kotisiivoojan työtä tai vain jompaakumpaa, mikäli toinen työ tuntuu itselle vieraalta.

OivaTyö Oy toimii työnantajana ja hoitaa kaikki työsuhteeseen ja palkanmaksuun liittyvät asiat. Avustettavat asiakkaat ja kotisiivoojien tilaajat ovat OivaTyön asiakkaita. Arjen apulainen saa vahvan tuen työhönsä kotiapukoordinaattoriltamme.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus  Avain Työnantajien työehtosopimuksen mukaan. Alkupalkka 11,90 eur/h. Kilometrikorvaukset oman auton käytöstä maksetaan verottajan säännösten mukaan. 

OivaTyössä palkka maksetaan aina ajallaan. Työntekijöille tarjoamme liikuntaedun Nuorisokeskus Piispalaan 1 krt/vko (uinti tai kuntosalikäynti).

Mikäli arjen apulaisen ja/tai kotisiivoojan työ kuulostaa sinulle sopivalta ja ihmisten kanssa työskentely on lähellä sydäntäsi, laita hakemus tulemaan 15.05.2024 mennessä. Hakemuksesi voit jättää klikkaamalla linkkiä.

Haastatteluja ja valinta voidaan tehdä jo hakuaikana. 

Jos jokin jäi mietityttämään ja haluaisit lisätietoja, soita kotiapukoordinaattorillemme Ninalle puh. 044 438 8301 tai laita sähköpostia kotiapu@oivatyo.fi

Osaamisalue:

OivaTyö Oy

OivaTyö Oy löytää yrityksille työntekijöitä ja tekijöille töitä! Kauttamme hoituu rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus. Toimimme nopeasti, vastuuntuntoisesti ja luotettavasti. Meillä on työllisyystoimijana kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa! Olemme notkeita ja avoimia uusille ehdotuksille. Tutustu www.oivatyo.fi