Nice-business Consulting Oy

VIESTINTÄASIANTUNTIJA (M365 TEAMS, INTRANET, ULKOINEN WEB-SIVUSTO)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 17.04.2024, 9:00
  • Suljettu 26.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

VIESTINTÄASIANTUNTIJA (M365 TEAMS, INTRANET, ULKOINEN WEB-SIVUSTO)

Nico etsii asiakkaalleen 

VIESTINTÄASIANTUNTIJA, (M365 TEAMS, INTRANET, ULKOINEN WEB-SIVUSTO)

 1-2 vuotta kestävään osa-aikaiseen noin 20-30% työkuormalla olevaan toimeksiantoon.

Viestintäasiantuntijan tehtävänä on tukea asiakasorganisaation M365 Teams käyttöä sekä ylläpitää ja hallinnoida työtiloja ja niihin liittyviä käyttäjäryhmiä. Vastuualueeseen sisältyy myös uusiin Teams versioihin ja niiden ominaisuuksiin tutustuminen sekä hyödyn arviointi mahdollisen käyttöönoton kannalta. Asiakkaalla on käytössä Teamsin päällä olevia sovelluksia, joiden tuki ja mahdollisten uusien sovellusten määrittely ja käyttöönotto on osa tehtävänkuvaa. Sovellukset toteuttaa ulkoinen toimittajakumppani, jonka työn koordinointi kuuluu viestintäasiantuntijalle.

Toisena työkokonaisuutena asiantuntijalla on hoitaa sisäistä viestintää ja siihen liittyvää intranet alustaa sekä ulkoisten web-sivustojen ylläpitoa.

Asiakasyritys on keskisuuri valmistavan teollisuuden yritys, jonka tähän tehtäviin liittyvät toimipisteet ovat Espoossa ja Valkeakoskella.

Sopiva osaamis- ja kokemustausta tehtävään on

  • Modern workplace konseptin tunteminen sekä kyky kehittää organisaation toimintatapoja ja yhteistyötä M365/Teamsin keinoin
  • M365:n ja erityisesti Teamsin aikaisempi osaaminen ja kokemus ylläpidon näkökulmasta
  • Sisäisen ja ulkoisen viestinnän osaaminen erityisesti kirjallisesti
  • Intranet ja Internet/web-sivusto viestinnän kokemus
  • Kyky ohjata teknistä IT-toteutuskumppania
  • Kokemus loppukäyttäjien tuesta sekä halu olla ensikontaktina
  • Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Työn aloitus on mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Toimeksiannon voi tehdä Nicon alihankkijana tai voit tulla Nicoon työntekijäksi.

Työntekijöillemme tarjoamme kattavat henkilöstöedut, kuten erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon, laajat osaamisen kehittämisen mahdollisuudet, lounasedun, sportti-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, puhelinedun, Nicon ja Fujitsun henkilöstötilaisuuksia, harrastuskerhoja ja ensiluokkaiset työvälineet. Alihankkijoillemme tarjoamme sujuvat yhteistyökäytännöt ja kilpailukykyisen hinnoittelun asiakashinnan pohjalta.

Nico on Fujitsun omistama it-alan rekrytointi- ja asiantuntijavuokrausyritys, joka tarjoaa asiantuntijaosaamista asiakkaiden tietohallinnon ja tuotekehityksen tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Tallinnassa.
 

Lisätietoja Juha Hyvärinen, juha.hyvarinen@fujitsu.com, 050 5922164.

Osaamisalue:

Nice-business Consulting Oy

Haluatko olla oman elämäsi toimitusjohtaja ja vaikuttaa itse siihen miten paljon ja milloin teet töitä? Ilman muuta haluat saada osaamisestasi myös parhaan mahdollisen taloudellisen hyödyn. Näin mekin Nicossa ajattelemme ja haluamme auttaa sinua unelmiesi toteutumisessa.