Lapin hyvinvointialue

Toimintaterapeutti, LKS, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 09.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.05.2024, 15:00
  • 10.05.2024, 15:00

Toimintaterapeutti, LKS, Rovaniemi

Toimintaterapeutti, LKS, Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue, Rovaniemi

Haemme toimintaterapeutin sijaista 31.8.2024 saakka Lapin keskussairaalaan fysioterapiayksikköön. Tehtävä sijoittuu pääasiassa kuntoutuspoliklinikalle ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Työtehtäviin kuuluvat kuntoutuspoliklinikalla yli 16-vuotiaiden potilaiden toimintakyvyn-, arjessa suoriutumisen- , taitojen ja valmiuksien- sekä tarvittavien tukitoimien arviointi. Ortoosi-ja pienapuvälinetarpeen arviointi. Jatkosuositusten laatiminen ja osallistuminen kuntoutuksen suunnitteluun yhdessä moniammatillisen työryhmän läheisten ja avohoidon kanssa.

Lisäksi tehtäviin kuuluvat kipupoliklinikan potilaiden yläraaja-arvioinnit, toimintaterapiatarpeen arvioinnit sekä jatkosuositusten laadinnat. Sairaalan muilta poliklinikoilta, pääasiassa neurologialta ja reumapoliklinikalta voi myös tulla konsultaatiopyyntöjä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun toimintaterapeutin tutkinto (AMK) tai opistoasteen tutkinto, huomioimme sijaisuudessa myös toimintaterapian loppuvaiheen opiskelijat.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ- ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Tehtävä on uudelleen haettavana 10.5.2024 klo 15:00 saakka. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Palkkaus:Kiinteä palkka, SOTE-sopimuksen mukainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Johanna Orajärvi
040 8354243
johanna.orajarvi@lapha.fi
Yhteystiedot:johanna.orajarvi@lapha.fi, 0408354243
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: