KVPS Tukena Oy

Ohjaaja, KEIKKATYÖ, Tukena Pikkutulppaani

  • Sijainti Kauhava
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.09.2024, 2:59
  • 01.09.2024, 2:59

Ohjaaja, KEIKKATYÖ, Tukena Pikkutulppaani

Ohjaaja, KEIKKATYÖ, Tukena Pikkutulppaani, KVPS Tukena Oy, Kauhava

Tule tekemään merkityksellistä työtä kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien asiakkaidemme kanssa! Etsimme nyt ohjaajia keikkatyöhön Tukena Pikkutulppaaniin!

Tukena Pikkutulppaani tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Pikkutulppaaissa tehdään työtä suurella ammattitaidolla ja joukkomme on hyvin motivoitunutta. Meillä työ on monipuolista, merkityksellistä ja palkitsevaa. Tärkein tavoitteemme on asiakkaidemme hyvä ja yksilöllinen elämä, jossa tarpeet ja toiveet huomioidaan. Olisitko sinä uusi huipputyyppi joukkoomme mahdollistamaan hyvää elämää? Yli 20 työkaveria odottaa täällä sinua!
Käy tsekkaamassa fiiliksiä arjestamme: Facebook: www.facebook.com/TukenaPikkutulppaani

Haethan siis pian mukaan ainutlaatuiseen yhteisöömme tukemaan asukkaidemme hyvää elämää! Tässä kohtaa ei vielä tarvitse osata kaikkea, olet sitten sotealan opiskelija tai jo valmistunut. Tärkeintä on aito halusi auttaa, tukea ja ohjata asiakkaidemme yksilöllisen ja monipuolisen elämän toteutumisessa niin arjen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa kuin vapaa-ajan puuhissakin. Toimit työssäsi yhteisten arvojemme mukaisesti eli ihmistä kunnioittaen, luotettavasti, edelläkävien ja vastuullisesti. Omaat myös tartuntatautilain mukaisen rokotesuojan. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia jatkuvan ammatillisen osaamisen kasvusi tueksi.

Työntekijämme kokevat, että meillä voi tehdä työnsä hyvin ja arvojemme mukaisesti. Kirsikkana kakun päällä saat sitoutuneita, vahvaa työn merkityksellisyyttä ja palkitsevuutta kokevia työkavereita. Toivotamme tervetulleeksi uuden työkaverin, joka haluaa tulla osaksi tekemisen meininkiä. yksikkömme rentoa, huumorilla sävytettyä
Hae nyt, keikkatyöntekijöistä on jatkuva tarve!

Katso videolta, miksi sinun kannattaa tulla mukaan joukkoomme hyvän elämän mahdollistajaksi https://www.youtube.com/watch?v=T7_fA8jHgNU
Tsekkaa myös uudet verkkosivumme osoitteessa tukena.fi ja tutustu sosiaalisen median kanaviimme @tukenafi

Työpaikan tiedot
Palveluyksikön johtaja
Tiina Ala-Rantala puh. 0404825613, tiina.ala-rantala@tukena.fi
Työpaikan osoite: Hanneksentie 3 A, 62200 Kauhava
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0-1 vuotta
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: Jaksotyö (3-vuorotyö)
Työn kesto: 1-11pv

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:alle 11 pv, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: