Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ (60%) Järvenpään perheoikeudellinen yksikkö

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 25.04.2024, 14:00
  • Suljettu 02.05.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ (60%) Järvenpään perheoikeudellinen yksikkö

Perheoikeudellisen yksikön selvitystiimiin avautuu määräaikainen virka vuoden 2024 loppuun osa-aikaiselle tytöntekijälle.

Tule osaksi meidän monialaista tiimiä!

Perheoikeudellisessa yksikössä työskentelee 21 vakituista työntekijää (10 lastenvalvojaa, 4 sosiaaliohjaajaa, 3 sosiaalityöntekijää, 2 asiakaspalvelusihteeriä, toimistosihteeri ja yksikön esimies). 

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen Perheoikeudellisen yksikön toimipisteet ovat Järvenpäässä ja Hyvinkäällä. Haettava viran työpiste sijoittuu olosuhdeselvitystiimin Järvenpään toimipisteeseen. 

Selvitystiimissä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää ja haemme tiimiin vahvistukseksi sosiaalityöntekijää 60 %:n osa-aikaiseen virkasuhteeseen vuoden 2024 loppuun. Työtehtävään kuuluu laaja-alaisten selvitysten laatiminen tuomioistuimelle tuomarin päätöksenteon tueksi. Tuomioistuin pyytää vanhempien huoltoriitatilanteissa lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta annetun lain perusteella sosiaalitoimelta selvityksen vanhempien ja lapsen tilanteesta. Olosuhdeselvitystyöskentely tehdään aina parityönä ja myös muiden hyvinvointialueiden selvitystyöntekijöiden kanssa. Työssä on tarve liikkua Keusoten ja pääkaupunkiseudun alueella. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Haettavaan virkaan edellytämme vahvaa ammattitaitoa, laaja-alaista kokemusta sosiaalityöstä, erityisesti lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Työtehtävässä edellytetään asiakaslähtöistä työotetta, hyviä dokumentointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työn organisointiin sekä valmiutta pari- ja tiimityöskentelyyn. Arvostamme vahvaa lainsäädännön, sosiaalioikeuden tuntemusta sekä kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä ja eroperheiden kanssa työskentelystä.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen yhteisöohjautuvan työtiimin ja työyhteisön, perehdytyksen työhön sekä työn tueksi työnohjausta ja koulutusta. 

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän tutkinto (26.6.2015/817 7§). Määräaikaiseen virkaan valinnassa huomioidaan myös sosiaalityön opiskelijat (26.6.2015/817 12§).

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen virkasuhde ajalle  20.5.- 31.12.2024. Aloitus myös sopimuksen mukaan. 
  • Tehtävä on osa-aikainen 60% työajalla. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2367,70 e/kk (3946,18 e/kk, 100%). Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot antaa perheoikeudellisen yksikön vs. esimies Orvokki Kajanne, puh. 050 497 0282, orvokki.kajanne@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 2.5.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.