Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

NEUVOLAPSYKOLOGI 50%, Nurmijärven neuvola, 7kk

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 23.04.2024, 8:00
  • Suljettu 02.05.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

NEUVOLAPSYKOLOGI 50%, Nurmijärven neuvola, 7kk

Psykologi, tule työskentelemään määräaikaisesti (60%) Nurmijärveläisten perheiden pariin! 

Nurmijärvellä työskentelee kaksi erittäin taitavaa neuvolapsykologia, jotka ovat osa muuta Keusoten kahdeksan neuvolapsykologin verkostoa. Työnantajana me mahdollistamme kouluttautumisen ja nyt toinen psykologeista jää opintovapaalle. Työaika voidaan sopia 40-60%:n välille.

Neuvolapsykologin työhön kuuluu vauvaa odottavien sekä vauvaperheiden tukeminen vanhemmaksi kasvamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä neuvolaikäisten lasten vanhempien tukeminen lapsen kasvatukseen ja kehitykseen liittyvissä pulmissa esikouluikäisiin asti. Lisäksi neuvolapsykologin työhön kuuluu neuvolaikäisten lasten kehitystasoarviot ja erotusdiagnostiikkaa tukevat psykologiset interventiot sekä osallistuminen lasten tukitoimien suunnitteluun verkostoissa.   

Työn painopiste on erityisesti odotus- ja vauva-ajassa sekä ennaltaehkäisevässä työssä. Neuvolapsykologi osallistuu lasten kasvuympäristöjen tukemiseen (mm. päiväkotipalaverit ja -havainnoinnit, moniammatilliset tiimit) ja jalkautuu tarvittaessa myös lapsen ympäristöön. Lisäksi neuvolapsykologi voi osallistua mm. perhevalmennukseen ja muuhun yhteistyöhön äitiys- ja lastenneuvoloiden kanssa. 

Psykologien työhuoneet sijaitsevat samassa toimipisteessä Nurmijärven Kirkonkylällä, asiakkaita voidaan tavata myös Klaukkalassa. Neuvolapsykologit ovat läheisessä yhteistyössä perheneuvolan sekä äitiys- ja lastenneuvolan kanssa. Psykologin työ tarjoaa Sinulle itsenäisen asiantuntijatehtävän, hyvän työyhteisön, työhuoneen ja riittävän välineistön.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta lapsiperheiden parissa sekä kiinnostusta vuorovaikutuksen terapeuttiseen työskentelyyn. 

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys Suomesta.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde  31.11.2024 asti. Aloitus sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4602,86 e/kk (100%). Kokonaispalkka lasketaan sovitun työajan mukaisesti täyden työajan palkasta. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuva lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot tehtävästä antaa esimies Niina Planting-Pernu, puh. 050 497 0210, niina.planting-pernu@keusote.fi

Hakuaika päättyy 2.5.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.