Job To Do Oy

Baaritarjoilijoita; Tuskaan, Provinssiin, Ruisroc

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 12.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Baaritarjoilijoita; Tuskaan, Provinssiin, Ruisroc

Baaritarjoilijoita; Tuskaan, Provinssiin, Ruisroc, 150 paikkaa, Job To Do Oy, Seinäjoki

Nyt etsimme tekijöitä festareiden myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Rooleja on monenlaisia ja kaikissa pääset työskentelemään huikeissa työyhteisöissä – halutessasi vaikka useampana kesäviikonloppuna. Voit itse valita, haluatko työskennellä yhdellä vai useammalla festivaalilla.

Pääset työskentelemään esimerkiksi baarityöntekijänä, tiskarina tai panttipisteen hoitajana. Kaikki tehtävät eivät vaadi aiempaa kokemusta – ja olipa roolisi festareilla mikä tahansa, saat siihen kattavan perehdytyksen ja työkavereittesi tuen. Töissäsi olet roolistasi riippumatta asiakaspalvelija ja edustat festivaalia. Kerrothan hakemuksessasi, millä festarilla / festareilla haluat työskennellä ja sekä toivomasi työtehtävä.

MITÄ TARJOAMME SINULLE
Kuljetuksesi Helsingistä festareille ja majoituksesi niiden aikana hoidetaan tarvittaessa, ei koske Kesärauhaa. Tapahtuman aikana tarjoamme osana etujasi ruokailun välipaloineen. Takaamme, että festivaalin tekijänä saat unohtumattoman kokemuksen, kurkistuksen festivaalien kulissien taakse ja oppia tapahtumien tekemisestä alan monenlaisten ammattilaisten kanssa.

Palkkaus ja työehdot perustuvat MaRaVan työehtosopimukseen. Tuntipalkka on 12,77 € – 14,03 € / h välillä plus lisät, työkokemuksestasi riippuen.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Välität festivaalien asiakkaista ja kaikista kohtaamisista heidän kanssaan ymmärrät että roolisi työntekijänä on varmistaa kaikkien onnistunut festarikokemus
Välität tiimistä, jossa työskentelet ja haluat auttaa työkavereitasi ja festivaalin järjestäjiä onnistumaan.
Kohtaat festivaalien vaihtelevat tilanteet positiivisena ja ratkaisuja etsien.
Olet valmis siihen, että työ on ajoittain fyysisesti kuormittavaa eivätkä mahdollisesti vaihtelevat kesäsäät pelästytä sinua
Olet täysi-ikäinen.
Hygienia- ja anniskelupassista on sinulle etua.

YRITYKSESTÄ
Job To Do:n taustalla on pitkän linjan tapahtuma- ja ravintola-alan ammattilaiset, jotka aikovat muuttaa henkilöstövuokrauksen toimialaa inhimillisemmäksi ja innostavammaksi.

LISÄTIETOJA
Heräsikö kysymyksiä?
Laita meille sähköpostia rekry@jobtodo.fi, vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.
Viestimme enimmäkseen sähköpostilla, joten tarkkaile sähköpostiasi. Pidäthän varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:24.06.2024
Työn kesto:1 – 3 kk, 21.07.2024
Työaika:osapäivätyö, 0.0-40.0 tuntia viikossa
Yhteystiedot:Loippo, Kimmo, rekry@jobtodo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: