ISS Palvelut Oy

Kohdevastaava Keski-Suomeen

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 14:52
  • 12.05.2024, 14:52

Kohdevastaava Keski-Suomeen

Kohdevastaava Keski-Suomeen, ISS Palvelut Oy, Jyväskylä, Jyväskylä

ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.
 
 
Etsimme avainasiakkuusyksikköömme Keski-Suomen alueelle asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa
KOHDEVASTAAVAA.
Kohdevastaavan tehtävässä johdat ja kehität oman vastuualueesi asiakaskohteiden palvelutuotantoa. Toimit innostavana kohdevastaavana alueesi työntekijöille. Tehtävässä raportoit avainasiakkuusyksikön aluepäällikölle. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti klo 8-17 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.
Odotamme sinulta:

Tiivistä yhteistyötä sekä vahvoja vuorovaikutustataitoja asiakkaan, oman tiimin ja asiakaskohteiden käyttäjien kanssa
Kykyä johtaa projekteja ja toimia asiantuntijana asiakkaan hankkeissa
Palveluiden operatiivisesta, laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta vastaamista sekä liiketoiminnan kehittämistä.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on pitkä eli vähintään 10 vuoden tekninen työkokemus, sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulutustausta (esim. insinööri). Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita luotettavasti, palvelun laadusta tinkimättä. Olet kehitysmyönteinen, proaktiivinen ja hyvä vuorovaikuttaja. Lisäksi sinulla tulee olla hallussa nykyaikaiset IT-taidot, sekä erinomainen suomen kielen taito. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys, sillä työ sisältää matkustamista oman toimialueen sisällä.
Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on työsuhteen edellytys.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä modernit työvälineet, nykyaikaisessa, vakaavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessämme, jossa osaamistasi arvostetaan. Saat rinnallesi mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme myös kattavat urakehitysmahdollisuudet. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!
Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö, Marko Pulkkinen arkisin toimistoaikaan puh. 050 409 3673.
Onko tämä sinun paikkasi? Jätä meille hakemuksesi pian tai viimeistään 12.5.2024 oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Sillanpää, Kia, kia.sillanpaa@iss.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: