Esperi Care Oy

Tiimivastaava-sosionomi (kehitysvammatyö)

  • Sijainti Nivala
  • Julkaistu 11.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.12.2024, 23:59
  • 31.12.2024, 23:59

Tiimivastaava-sosionomi (kehitysvammatyö)

Tiimivastaava-sosionomi (kehitysvammatyö), Esperi Care Oy, Koti Kestintupa, Nivala

Hei kehitysvammatyöstä kiinnostunut sosionomi! Etsitkö työtä, jossa pääset kerryttämään kokemusta esihenkilötyöstä? Haemme nyt Koti Kestintupaan tiimivastaava-sosionomia vakituiseen työsuhteeseen. Lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Koti Kestintupa työpaikkana
Kestintupa on viihtyisä kehitysvammaisten asumisyksikkö Nivalan keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Iloa arkeen tuovat ihanat asukkaat ja monipuolinen työympäristö. Meille tärkeää on asiakkaidemme itsemääräämisoikeuden toteutuminen, asiakaslähtöinen työote, sekä henkilökunnan riittävän osaamisen varmistaminen. Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_kestintupa.

”Tuleva tiimisi on aivan ihana ja uudet tyypit otetaan avoimin mielin vastaan. Joustamme tiimissämme molemmin puolin ja varmistamme, että kaikki tulevat kuulluksi. Meillä pääset vaikuttamaan työaikoihin ja työnkuvaan. Mikäli prosessien kehittäminen ja laadukas hoitotyö on erityisen lähellä sydäntäsi, voisit olla etsimäni tiimivastaava!”- Satu, Kestintuvan yksikönpäällikkö.

Työpäiväsi tiimivastaava-sosionomina meillä
Tiimivastaavana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Työtehtäviisi kuuluu hoitotyö ja asukkaiden toimintakyvyn tukeminen sekä arjen askareissa avustaminen. Toimit tärkeässä ja vastuullisessa roolissa tiimin sosiaalialan asiantuntijana ja tuet esihenkilö hallinnollisissa tehtävissä sekä sijaistat esihenkilöä tarvittaessa. Tiimivastaavan työtehtäviin kuuluu mm. sijaishankinta, asiakastyön organisointi, omaisyhteistyö, asiakaspalaverien organisointi sekä palvelujen toteuttamissuunnitelmien laatimisen ohjaus ja neuvonta. Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sosionomin tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Vuoden 2024 alusta alkaen tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

– Tehtävä on vakituinen kokoaikainen ja arkipäivätyötä tai 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkka
Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta) ja tiimivastaava-lisää 150€/kk.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
– Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. lähiesihenkilötyö erikoisammattitutkinto).
– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.
– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.
– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?
Jätä hakemuksesi 31.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Satu Hiltunen, p. 040 674 7110, satu.hiltunen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Palkkaus:tehtävän mukainen yks. sos. pal. TES
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, kokoaikainen vakituinen
Työaika:kokoaikatyö, tai 2-vuorotyö
Yhteystiedot:yksikönpäällikkö Satu Hiltunen, p. 040 674 7110, satu.hiltunen@esperi.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: