Esperi Care Oy

Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön

Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön, Esperi Care Oy, Hoivakoti Herttuankulma, Turku

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö uutta askelta urallesi? Haluatko kehittää osaamistasi esihenkilötehtävissä?

Haemme nyt Hoivakoti Herttuankulmaan tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja tule osaksi meidän tiimiä!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Esperi Hoivakoti Herttuankulma on turvallinen ja lämminhenkinen ympärivuorokautinen koti 56 ikäihmiselle. Alkuvuodesta 2023 valmistunut kaunis hoivakoti sijaitsee Turun sataman ja Turun linnan läheisyydessä rauhallisella asuinalueella. Lue lisää yksiköstä täältä!

Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja tuomaan omia vahvuuksiasi esille arjen työssä. Yhdessä tiiminä pyrimme työssämme parhaaseen lopputulokseen, ja kiireisinäkin hetkinä autamme toinen toistamme.

Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä

Tiimivastaava-sairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluu vastata yksikön sairaanhoidollisten asioiden toteutumisesta ja olet yksikön lääkehoidon toteuttamisen kokonaisuudesta vastaava sairaanhoitaja. Lisäksi osallistut asukkaiden perushoitotyöhön ja asukkaiden toimintakyvyn arvioimiseen yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Sairaanhoidollisten tehtävien lisäksi organisoit yksikön arkea yhdessä yksikönjohtajan kanssa ja tarvittaessa sijaistat esihenkilöäsi poissaolojen aikana. Tiivis yhteistyö sidosryhmien kanssa on tärkeä osa työtäsi. Kohtaat asukkaat, heidän läheisensä sekä kollegasi lämmöllä ja ystävällisyydellä, puhallat tiimin kanssa yhteen hiileen ja kehität hoivakodin arkea työntekijöiden, muiden tiimivastaavien ja esihenkilön kanssa. Valvot osaltasi tavoitteiden toteuttamista sekä ohjaat toimintaa. Muiden työntekijöiden ohjaus, neuvonta sekä osaamisen varmentaminen on tärkeä osa sairaanhoitajan työtä. Huomiomme tehtäväkuvassa sinun vahvuutesi ja kiinnostuksesi.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävä on vakituinen ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä, mutta voit halutessasi tehdä myös satunnaisia viikonlopputöitä sekä iltavuoroja. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan!

Palkka

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle tiimivastaava-lisää 150€/kk sekä määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 179,64€/kk.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta. Meillä voit opiskella esim. lähiesimiestyön ammattitutkinnon oppisopimuksella.

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Hanna Fälden, puh. 050 441 7458, hanna.falden@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

#haehelposti

Palkkaus:Katso ilmoitus
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:kokoaikatyö, päivätyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Hanna Fälden, puh. 050 441 7458, hanna.falden@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: