Esperi Care Oy

Sairaanhoitaja

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitaja, Esperi Care Oy, Hoivakoti Menninkäinen, Kajaani

Hei sairaanhoitaja! Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Menninkäiseen sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sairaanhoitajana pääset hyödyntämään asiantuntijuuttasi toimintamme kehittämiseen ja ikäihmisten elämänmakuisen arjen mahdollistamiseen.

Mikäli merkityksellinen ja monipuolinen työ kiinnostaa – lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Menninkäinen työpaikkana

Hoivakoti Menninkäinen on kodikas 41-paikkainen yksikkö Kajaanissa, joka tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista hoivaa yksilöllisesti kunkin asukkaan tarpeet huomioiden. Menninkäisessä pääset osaksi kokenutta, monikulttuurista ja eri ikäluokista koostuvaa työyhteisöä, jossa erilaisuutta pidetään rikkautena. Työilmapiiri on iloinen ja kaikki otetaan avosylin vastaan osaksi työyhteisöä.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_menninkainen

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Sairaanhoitajana tehtävänkuvasi on monipuolinen ja määrittyy paljon myös sen mukaan, mitkä omat vahvuusalueesi ja ammatilliset kiinnostuksen kohteesi ovat. Päävastuualueisiisi kuuluu sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen muulle tiimille, lääkehoidosta vastaaminen, tiivis yhteistyö lääkärin, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä ennen kaikkea asukkaiden asioista perillä oleminen ja heidän toimintakykynsä tukeminen elämän eri osa-alueilla.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme

 -sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (vähintään 140 op.)
 -voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
-B1-tason suomen kielen taitoa
-lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

– Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Ulla Määttä, 044 235 6030, ulla.maatta@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

Tutustu Hoivakoti Menninkäisen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Palkkaus:yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Yksikönpäällikkö Ulla Määttä, 044 235 6030, ulla.maatta@esperi.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: