Esperi Care Oy

Sairaanhoitaja kesätöihin

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja kesätöihin

Sairaanhoitaja kesätöihin, Esperi Care Oy, Koti Elina, Kuopio

Hei sairaanhoitaja! Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Koti Elinaan sairaanhoitajaa sijaisuuteen kesän ajalle. Sijaisuuden aloitusajankohta ja kesto voidaan sopia omat kesäsuunnitelmasi huomioiden.

Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoitokoti Elina tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa aikuisille mielenterveyskuntoutujille Juankoskella. Meillä parasta ovat asukkaat ja muodostamamme työyhteisö, ja olemmekin kuin vähän normaalia suurempi perhe. Meillä arki on hauskaa!

Työskentelemme toipumisorientaation mukaisesti. Työntekijämme pääsevät perehtymään MIELI-toipumisorientaation mukaiseen toimintaan ja oppimaan siitä lisää tai vahvistamaan omaa osaamistaan. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon täältä.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_elina.

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Sairaanhoitajana tuet asiakkaita arjen askareissa asukkaiden tarpeiden mukaisesti. Työpäiväsi koostuu lääkehoidon toteutuksesta, kodin työn organisoinnista sekä muun tiimin ohjauksesta ja tukemisesta. Olet ammatillisena tukena lähihoitajille ja vastaat siitä, että asukkaiden hoito ja kuntoutus tapahtuvat heidän henkilökohtaisten suunnitelmiensa mukaan. Lisäksi osallistut asukkaiden päivittäiseen hoitoon ja kuntoutukseen sekä teet yhteistyötä omaisten ja viranomaisten kanssa.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

Työ on päivätyötä ja sijaisuuden tarkemmasta aloitusajankohdasta ja kestosta voimme sopia kanssasi erikseen! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönpäällikkö Liisa Raatikainen p. 040 7208 047, liisa.raatikainen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, tai sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö, päivätyö
Yhteystiedot:Yksikönpäällikkö Liisa Raatikainen p. 040 7208 047, liisa.raatikainen@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: