Esperi Care Oy

Ohjaajia keikkatyöhön, päihdetyö

  • Sijainti Säkylä
  • Julkaistu 17.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Ohjaajia keikkatyöhön, päihdetyö

Ohjaajia keikkatyöhön, päihdetyö, 3 paikkaa, Esperi Care Oy, Koti Ratamo, Säkylä

Onko päihdetyö sinua varten ja haluatko valita sinulle sopivat työvuorot? Meillä on Säkylässä päihdekuntoutujille suunnattu koti ja etsimme tiimiimme keikkatyöntekijöitä. Lue lisää alta ja hae helposti!

Koti Ratamo työpaikkana
Koti Ratamo sijaistee Säkylän keskustassa ja asiakkaina meillä on eri-ikäisiä päihdekuntoutujia. Periaatteena meillä on tarjota asukkaille esteetön, turvallinen ja sosiaalisia virikkeitä tarjoava kodinomainen ympäristö. Koti Ratamossa on yhteensä 15 ympärivuorokautisen palveluasumisen sekä 15 palveluasumisen asukaspaikkaa.

Työpäiväsi keikkatyöntekijänä
Työ sisältää sekä perushoitoa että asiakkaiden ohjausta. Ohjaajat antavat asiakkaalle tukea itsensä hoitamiseen, päihderiippuvuuteen, taloudellisten asioiden hoitamiseen, vuorokausirytmin ylläpitoon, sosiaalisten taitojen harjoitteluun, apuvälineiden käyttöön sekä arjen askareisiin.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
-Keikkalaisena saat ottaa juuri niin monta vuoroa tarjotuista vuoroista kun sinulle itsellesi sopii!
-Palkan maksamme kahdesti kuukaudessa.
-Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä.

Kiinnostuitko työskentelystä meillä?
Jätä avoin hakemus ja kerro hieman itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä ja jutellaan lisää työmahdollisuuksista meillä. Voit olla myös suoraan minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Nina Aksentjeff, p. 044 3296640, nina.aksentjeff@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Palkkaus:tehtävän mukainen yks. sos. pal. TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, keikkatyö
Työaika:2-vuorotyö, tai 3-vuorotyötä
Yhteystiedot:yksikönpäällikkö Nina Aksentjeff, p. 044 3296640, nina.aksentjeff@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: