Esperi Care Oy

Ohjaaja

  • Sijainti Sotkamo
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Ohjaaja

Ohjaaja, Esperi Care Oy, Koti Vuokatti, Sotkamo

Hei lähihoitaja! Kiinnostaisiko työ maaliskuussa 2024 avatussa uudessa kehitysvammaisten asumispalveluyksikössä Koti Vuokatissa?

Haemme nyt Koti Vuokattiin kehitysmyönteistä ohjaajaa rakentamaan itselleen omannäköistä työpaikkaa. Lue alta lisää ja hae helposti.

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Vuokatissa on 16 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa ja 6 asuntoa kevyempää tukea tarvitseville. Kaikkea toimintaamme tulee ohjaamaan asukkaitamme arvostava ja osallistava työote. Koti sijaitsee upeissa Vuokatin maisemissa, rauhallisella omakotialueella luonnon ääressä.

 ”Haen tiimiini työntekijöitä jotka haluavat olla osa välittävää, kannustavaa ja iloista työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Minusta sinä saat kannustavan, helposti lähestyttävän esihenkilön. Mikäli ihana työ kehitysvammaisten parissa ja lyhyt matka Vuokatin rinteeseen kutkuttaa, laita hakemusta tulemaan!” – Irene, Vuokatin yksikönpäällikkö

Työpäiväsi ohjaajana meillä

Ohjaajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoitotyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. Yksikössämme on lisäksesi tukityöntekijä, ohjaajia, tiimivastaava-sairaanhoitaja sekä ihana yksikönpäällikkö Irene.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Näemme etuna aikaisemman kokemuksen kehitysvammaistyön parista. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Uuden yksikön myötä sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa uuden tiimin rakentamiseen ja yksikön toiminnan kehittämiseen. Järjestämme henkilöstölle yhteisiä perehdytyspäiviä ja työhyvinvointipäivän, jossa tiimiläisesi, esihenkilösi sekä Esperin toimintatavat tulevat sinulle tutuksi.

– Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. vammaisalan ammattitutkinto).

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yksikönpäällikkö Irene Rautiainen, p. 0400 501 227, irene.rautiainen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

#haehelposti

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:3-vuorotyö
Yhteystiedot:Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yksikönpäällikkö Irene Rautiainen, p. 0400 501 227, irene.rautiainen@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: