Esperi Care Oy

Lähihoitajia

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Lähihoitajia

Lähihoitajia, 3 paikkaa, Esperi Care Oy, Palvelukoti Kivipuisto, Järvenpää

Hei lähihoitaja! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Palvelukoti Kivipuistoon kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Maksamme tehtävästä 1000€ rekrytointibonuksen sekä saatavuuslisää 211,34€/kk.

Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Palvelukoti Kivipuisto on 63-paikkainen yksikkö Järvenpäässä, jonka asukaskunta koostuu pääsääntöisesti ikäihmisistä, mutta yksikössä on myös pieni 11-paikkainen mielenterveysyksikkö. Palvelukoti on jaettu neljään osaan: ympärivuorokautista hoivaa tarjoavat muistisairaiden ryhmäkoti ja monisairaiden ryhmäkoti, hiukan kevyempää hoivaa tarjoava yhteisöllinen asuminen sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkoti. Monipuolinen asukaskunta tarjoaa sinulle oivat mahdollisuudet kehittää ja hyödyntää ammatillista osaamistasi laaja-alaisesti. Meille tärkeää on yhteisöllisyys ja lämminhenkisyys ja arjen askareita tehdäänkin yhdessä, asukkaita asiakaslähtöisesti osallistaen.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta sekä siihen osallistumisesta. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoidon lisäksi mm. asukkaiden aktiviteettien ja ulkoilun järjestämistä sekä siihen osallistumista. Teet sujuvaa yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat omalta osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Haemme kahta lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää 211,34€/kk.

Lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Mervi Luukkonen, puhelimitse 050-3258165 tai sähköpostitse mervi.luukkonen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

#haehelposti

Palkkaus:Katso ilmoitus
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:2-vuorotyö, tai 3-vuorotyö
Yhteystiedot:yksikönjohtaja Mervi Luukkonen, puhelimitse 050-3258165 tai sähköpostitse mervi.luukkonen@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: