Esperi Care Oy

Lähihoitajia kesätöihin

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Lähihoitajia kesätöihin

Lähihoitajia kesätöihin, 2 paikkaa, Esperi Care Oy, Hoivakoti Haapalehto, Oulu

Hei lähihoitaja! Etsitkö merkityksellistä kesätyötä ikäihmisten parissa Oulusta?

Haemme nyt Hoivakoti Haapalehtoon lähihoitajia ja alan opiskelijoita eripituisiin sijaisuuksiin kesän ajalle. Sijaisuuden aloitusajankohdan ja keston voimme sopia aina kesäsuunnitelmasi huomioiden.

Mikäli haluat viettää antoisan kesän ikäihmisten parissa – lue tehtävästä lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Haapalehto tarjoaa ikääntyneille asumispalvelua ja ympärivuorokautista hoivaa kauniissa ympäristössä Oulun Haapalehdossa. Hoivakodissa on 32 asukaspaikkaa. Haapalehdossa asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvointiin panostaminen sekä yksikön toiminnan kehittäminen kuuluvat jokapäiväiseen päivärytmiin, jotta Haapalehto olisi paras paikka asukkaille elää ja työntekijöille työskennellä. Meille tärkeää on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_haapalehto

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana vastaat asukkaiden hyvästä hoivasta ja mahdollistat asukkaan aktiivisen toimijuuden tässä kokonaisuudessa, jossa toimimme ja elämme. Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoito kuntouttavalla työotteella, omaisyhteistyö, toimintakyvyn arviointi moniammatillisen tiimin kanssa sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Mikäli olet suorittanut riittävästi lääkehoidon opintoja ja suorittanut lääkehoitoluvat, työtehtäviisi voi kuulua myös asukkaiden lääkehoidon toteuttaminen.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajana tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

Työ on 2-vuorotyötä ja sijaisuus voidaan sopia joko osa-tai kokoaikaiseksi. Sijaisuuden tarkemmasta aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia erikseen kanssasi! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönpäällikkö Jaana Kivelä, puh. 050 593 8111, jaana.kivela@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

#haehelposti

Tutustu Hoivakoti Haapalehdon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Palkkaus:yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, sijaisuuden kesto sovittavissa (kts. teksti)
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönpäällikkö Jaana Kivelä, puh. 050 593 8111, jaana.kivela@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: