Esperi Care Oy

Lähihoitaja sijaisuus

  • Sijainti Uusikaupunki
  • Julkaistu 08.09.2023, 0:00
  • Haku päättyy 09.06.2024, 23:59
  • 09.06.2024, 23:59

Lähihoitaja sijaisuus

Lähihoitaja sijaisuus, Esperi Care Oy, Hoivakoti Merivuokko, Uusikaupunki

Hei lähihoitaja! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Hoivakoti Merivuokkoon lähihoitajaa opintovapaan sijaisuuteen 9.6.2024 asti. Lue lisää alta ja tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Millaista melllä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Merivuokko on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 30 asuntoa. Merivuokon asukkaiden elämää ovat tukemassa ikäihmisten hoitoon ja kuntoutumiseen erikoistunut henkilökunta. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Työ Hoivakoti Merivuokossa ei ole suorittamista vaan työtä tehdään asukkaiden ehdoilla ja työtä saa tehdä hymyssä suin. Meillä löytyy ihanat asukkaat ja huumorinkukka kukkii tiimissämme.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tarjoat hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille, tavoitteenasi ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.

Tehtävä on sijaisuus 9.6.2024 asti, aloitus 9.10. tai sopimuksen mukaan. Työ on vuorotyötä.
 
Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Minna Kivijärvi, 044-7202437, minna.kivijarvi@esperi.fi

Olisi ilo kohdata sinut!

Palkkaus:Tehtävän mukainen yks. sos. palv. TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Minna Kivijärvi, 044-7202437, minna.kivijarvi@esperi.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: