Esperi Care Oy

Hoiva-avustaja

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Suljettu 07.05.2024, 23:59

Hoiva-avustaja

Hoiva-avustaja, Esperi Care Oy, Hoivakoti Lounatuuli, Mikkeli

Hei hoiva-avustaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt Hoivakoti Lounatuuleen hoiva-avustajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi mukavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä.

Mikäli asukaslähtöinen työ ikäihmisten parissa on sinun juttusi – lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Lounatuuli on viihtyisä ikäihmisten hoivakoti Mikkelissä, joka tarjoaa kodin yhteensä 42 asukkaalle. Lounatuulessa asukaslähtöisyyttä ja itsemääräämisoikeuden kunnioittamista korostetaan kaikessa tekemisessä ja asukkaille tarjotaan aktiivinen ja mielekäs arki vastaamalla jokaisen asukkaan kiinnostuksen kohteisiin. Lounatuulessa pääset osaksi avointa, kehitysmyönteistä ja huumorintajuista työyhteisöä.

Työpäiväsi hoiva-avustajana meillä

Hoiva-avustajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työpäiväsi koostuu avustavista tehtävistä keittiössä, pyykkihuollossa sekä asukkaiden hoitotyössä. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla hoiva-avustajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään A2- tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 7.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönjohtaja Saana Jokiranta, 044 720 2722, saana.jokiranta@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

Tutustu Hoivakoti Lounatuulen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Palkkaus:yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönjohtaja Saana Jokiranta, 044 720 2722, saana.jokiranta@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: