Esperi Care Oy

Avoin haku sosiaali- ja terveysalan osaajille

  • Sijainti Sastamala
  • Julkaistu 29.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Avoin haku sosiaali- ja terveysalan osaajille

Avoin haku sosiaali- ja terveysalan osaajille, 5 paikkaa, Esperi Care Oy, Sastamala, Sastamala

Haetko ohjaus- ja hoitotyötä haluamasi asiakasryhmän parissa? Meillä on Sastamalassa koteja ikäihmisille, kehitysvammaisille ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Tarjoamme erilaisia työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Lue lisää alta meistä ja ole meihin yhteydessä, niin jutellaan yhdessä enemmän!

Liekolakoti työpaikkana
Liekolakoti on kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö Sastamalan keskustassa, joka tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista, palveluasumista sekä päivätoimintaa kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Yhdessäolo ja mielekäs tekeminen ovat keskeisessä roolissa Liekolakodissa. Monipuoliset aktiviteetit, erilaiset juhlat sekä retket tekevät asumisesta mielekästä.Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_liekolakoti

Koti Hyrkin Puisto työpaikkana
Koti Hyrkin Puisto on 19 paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikkö sekä 8 paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palveluasumisen yksikkö. Samassa rakennuksessa sijaitsee 21 -paikkainen koti ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa. Hyrkin Puisto sijaitsee rauhallisella alueella lähellä keskustan palveluita.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
-Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus, vammaisalan ammattitutkinto, mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto.
-Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.
-Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
-Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Kiinnostuitko työskentelystä meillä?
Haluamme kuulla lisää sinusta, mikäli sinulla on lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkinto, hoiva-avustajan koulutus tai riittäväsi suoritettuja opintoja ja lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi. Toivomme että sinua kiinnostaa oman työn kehittäminen.
Vuoden 2024 alusta alkaen tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Jätä avoin hakemus ja kerro hieman itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä ja jutellaan lisää työmahdollisuuksista meillä. Voit olla myös suoraan meihin yhteydessä:
Koti Hyrkin Puiston yksikönjohtaja Mari Ahosmäki, p. 045 2016 797, mari.ahosmaki@esperi.fi.
Liekolakodin yksikönpäällikkö Eija Järvinen p. 050 4699 217, eija.jarvinen@esperi.fi.

Palkkaus:tehtävän mukainen yks. sos. pal. TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö, tai 3-vuorotyötä
Yhteystiedot:Koti Hyrkin Puiston yksikönjohtaja Mari Ahosmäki, p. 045 2016 797, mari.ahosmaki@esperi.fi.
Liekolakodin yksikönpäällikkö Eija Järvinen p. 050 4699 217, eija.jarvinen@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: