Esperi Care Oy

Avoin haku (kehitysvammatyö)

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 15.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Avoin haku (kehitysvammatyö)

Avoin haku (kehitysvammatyö), 3 paikkaa, Esperi Care Oy, Lahti

Haluatko tehdä vaikuttavaa ohjaus- ja hoitotyötä kehitysvammaisten asiakkaiden parissa?
Meillä on Lahdessa kaksi kehitysvammaisille tarkoitettua kotia ja tarjoamme erilaisia työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Lue lisää alta meistä ja ole meihin yhteydessä, niin jutellaan yhdessä enemmän!

Koti Lähde työpaikkana
Koti Lähde tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaisille rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä.
”Työryhmämme on mukavan pieni ja kotoinen sekä avoin. Arvostamme rehellistä ja iloista tekemistä. Meillä jokainen työntekijä pääsee mukaan kehittämään työn sisältöä ja asukkaan arkea, osana kansainvälistä työryhmäämme”. – Koti Lähteen tiimivastaava ja yksikönpäällikkö

Koti Puotikatu työpaikkana
Koti Puotikatu koostuu kolmesta talosta ja tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta hoitoa kehitysvammaisille henkilöille ympäri vuorokauden. Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa Patoniityn asuinalueella, josta bussit kulkevat aivan talomme vierestä noin puolen tunnin välein.
”Työssämme on parasta mahtavat asukkaat ja tiivis ryhmä huippu työkavereita! Yksikkömme on melko pieni, joten työkaverit tulevat tutuiksi ja saamme tehdä tiivistä yhteistyötä talojen kesken. Työmme on monipuolista, hoito, -sekä ohjaustyötä. Työssämme pääsee olemaan osa asukkaan arkea ja mukana monenlaisissa asukkaan elämän hetkissä”. – Koti Puotikadun työyhteisö
Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_puotikatu

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
-Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. vammaisalan ammattitutkinto).
-Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.
-Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä. ———Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
-Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Kiinnostuitko työskentelystä meillä?
Haluamme kuulla lisää sinusta, mikäli sinulla on lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkinto tai riittäväsi suoritettuja opintoja ja lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi. Toivomme myös, että sinua kiinnostaa kehitysvammatyö ja oman työn kehittäminen.
Jätä avoin hakemus ja kerro hieman itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä ja jutellaan lisää työmahdollisuuksista meillä. Voit olla myös suoraan meihin yhteydessä:

-Koti Puotikadun yksikönjohtaja Riitta Oksa, p. 050 570 9760, riitta.oksa@esperi.fi.
-Koti Lähteen yksikönpäällikkö Tomi Salomaa, p. 044 3070 001, tomi.salomaa@esperi.fi.

Palkkaus:tehtävän mukainen yks. sos. pal. TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:-Koti Puotikadun yksikönjohtaja Riitta Oksa, p. 050 570 9760, riitta.oksa@esperi.fi.
-Koti Lähteen yksikönpäällikkö Tomi Salomaa, p. 044 3070 001, tomi.salomaa@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: