Centria ammattikorkeakoulu Oy

Prosessi- ja kemiantekniikan asiantuntija

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 16:38
  • 20.05.2024, 16:38

Prosessi- ja kemiantekniikan asiantuntija

Prosessi- ja kemiantekniikan asiantuntija, Centria ammattikorkeakoulu Oy, Kokkola, Kokkola

Sinustako centrialainen? Olemme korkeakouluna se hieman erilainen mutta itseensä täysillä luottava tyyppi, oman polkunsa kulkija. Centria on 4000 opiskelijan ja yli 350 asiantuntijan monialainen organisaatio, jonka juuret ovat alueella ja välittävässä työyhteisössä, mutta siivet laajalla kansainvälisissä verkostoissa. Vastuullisen, ahkeran ja aidosti välittävän asenteemme ansiosta meitä on kehuttu maan joustavimmaksikin korkeakouluksi.
Kemia ja biotalous on yksi Centria-ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan (TKI) painoaloista. Kemia ja biotalous -tiimin osaaminen ja hankkeet painottuvat kemian, muovi- ja komposiittimateriaalien, bio- ja kiertotalouden sekä energian ja energiatehokkuuden teemojen ympärille. Teemme soveltavaa tutkimusta monissa kansallisissa ja kansainvälisissä tutkimus- ja kehityshankkeissa, sekä osallistumme aktiivisesti opetus- ja palvelutoimintoihin.
Centria-ammattikorkeakoulu hakee prosessi- ja kemiantekniikan asiantuntijaa Kokkolan kampukselle määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2025 loppuun saakka.
Tulet työskentelemään osana kemian ja biotalouden -asiantuntijatiimiä, tutkimus- ja kehitystoiminnan tehtävissä. Toimenkuvaasi kuuluvat Centrian kemian koetehtaan ylläpito ja kehittäminen, koeajoprosessien suunnittelu ja toteutus, palvelutoimeksiantojen läpivienti ja raportointi sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Toimenkuvaasi kuuluvat myös muut, vaihtelevat ja innostavat, tutkimus- ja kehitystehtävät projekteissa. Tarpeen mukaan osallistut myös asiakaslähtöisen palvelutoiminnan toteutuksiin.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto kemian tai prosessitekniikan alalta. Sinulla on tuntemusta kemian yksikköprosesseista ja prosessien skaalauksesta. Automaatio-osaaminen katsotaan eduksesi. Toivomme, että toimintakykysi säilyy muuttuvissa tilanteissa ja pyrit tavoitekeskeisesti hakemaan ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.
Arvostamme itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halukkuutta oppia uutta. Tehtävässä toimiminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Tehtävä on määräaikainen ja toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 31.12.2025 saakka. Hanketilanteen salliessa työsuhteen jatkuminen on mahdollista.
Tehtävän palkkaus Sivista ry:n ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Kokoaikaisen työn viikkotyöaika on 36,25 h.
Haethan tehtävää 20.5.2024 mennessä täyttämällä hakemuksen ja lisäämällä hakemuksesi liitteeksi ansioluettelosi osoitteessa centria.fi/rekry
Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kysy lisätietoja halutessasi:
TKI-päällikkö Heidi Kanala-Salminen (p. 044 7250 241), heidi.kanala-salminen@centria.fi tai Palvelupäällikkö Jani Rättyä (p. 044 449 2577), jani.rattya@centria.fi.
Olemme työpaikka suurella sydämellä! Uskomme, että kun henkilöstömme voi hyvin, koko Centria voi hyvin. Vaikka olemme panostaneet erityisesti hyvinvointietuihin, laadukkaisiin työterveyspalveluihin ja hyvään johtamiseen, on kaiken toiminnan ytimessä aina mielekäs työ. Yhdessä tekeminen ja vaikuttaminen, vapaus ja välittäminen, rohkeus ja kokeileminen tekevät Centriasta työpaikan suurella sydämellä. Meille yhdenvertaisuus, avoimuus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja. Kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin ja kasvamaan omalla urapolullaan

Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta, 31.12.2025, Projekti
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Palomäki, Kirsi, kirsi.palomaki@centria.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: