Barona Oy

Vuoropäällikkö, Rax Pizzabuffet, Pori

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 22.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Vuoropäällikkö, Rax Pizzabuffet, Pori

Vuoropäällikkö, Rax Pizzabuffet, Pori, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Pori

Haluatko päästä työskentelemään uusiutuvassa ja kehittyvässä suomalaisessa ravintolaketjussa mukavien työkavereiden ympäröimänä? Oletko toimelias tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista, eikä pelkää tarttua tuumasta toimeen? Haluatko päästä aidosti vaikuttamaan omalla toiminnallasi asiakkaan palvelukokemukseen?

Mikäli vastasit johonkin näistä kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä etsimme nyt Porin Rax Pizzabuffetiin VUOROPÄÄLLIKKÖÄ.

Rax Factor

Meillä menestyvillä henkilöillä on erityistä Rax Factorya: joustavaa asennetta työntekoon, paineensietokykyä, pilkettä silmäkulmassa ja ”kyllä onnistuu” -asennetta! Vuoropäällikön tehtävässä menestyäksesi ravintola- tai palvelualan kokemus katsotaan eduksi ja lisäksi arvostamme keittiökokemusta. Muodollista pätevyyttä enemmän arvostamme kuitenkin raudanlujaa asennetta, tarttuvaa energisyyttä ja yrittäjähenkisyyttä.

Sinua ajaa vahva halu kehittää esimiestaitojasi ja työskentelet sujuvasti sekä ryhmässä että itsenäisesti, sillä työ sisältää myös yksintyöskentelyä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavaa ja palkitsevaa työtä huikean työporukan kanssa. Esimiesroolissa saat mahdollisuuden oppia laajemmin ravintolan esimiehen tehtäviä sekä hankit hyviä taitoja tulevaisuuttasi varten.

Työsuhde on vakituinen, keskimääräisen sopimustuntimääräsi ollessa vähintään 63 – 75h/3vko ja tulet työllistymään Restel Ravintolat Oy:n alaisuuteen.

Tehtävänkuva

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan työt kassatyöskentelystä keittiön tehtäviin sekä ravintolasalin siisteydestä huolehtimiseen. Työvuorossa tehtäväsi on, esimerkin omaisesti, pitää huolta asiakkaidesi tyytyväisyydestä sekä tiimisi ystävällisestä palvelualttiudesta.

Tähän saat kattavan perehdytyksen ja hyvät ohjeet, joten aiempi keittiötyökokemus ei ole välttämätön.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään oheisen linkin kautta. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Lue lisää RAX:ista työpaikkana ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!

Rax Pizzabuffet on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Satu Laitinen
satu.laitinen@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: