UPM-Kymmene Oyj

Tuotannon työntekijä sahalle

  • Sijainti Juupajoki
  • Julkaistu 14.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Tuotannon työntekijä sahalle

Tuotannon työntekijä sahalle, UPM-Kymmene Oyj, Juupajoki

Haemme nyt tuotannon työntekijää Korkeakosken sahalle Juupajoelle.

Mitä teet?

Sahan tuotannon työntekijänä työskentelet monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä valmistuksen eri vaiheissa. Työ on vuorotyötä.

Kuka olet?

– Olet suorittanut jonkin teknisen alan ammatillisen perustutkinnon tai olet muuten oppinut vastaavat tiedot ja taidot prosessiteollisuuden tehtävistä

– Olet aktiivinen ja sinulla on halua oman ammattitaidon kehittämiseen sekä myönteinen suhtautuminen työpaikan kehittämiseen

– Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot

– Otat vastuuta ja sinulla on kyky tehdä päätöksiä vaihtuvissa tilanteissa

– Sinulla on valmius työskennellä vuorotyössä

– Sinulla on hyvä suomen kielen taito

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä tarjoamme sinulle?

– Turvallisuus ja hyvinvointi – Turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Välitämme jokaisesta työntekijästä ja heidän hyvinvoinnistaan. Asetamme etusijalle kaikkien työntekijöidemme turvallisuuden niin, että jokainen pääsee töistä kotiin turvallisesti.
– Merkityksellinen työ – Teemme työmme ammattitaitoisesti ja ylpeydellä, tuottaen korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita asiakkaillemme maailmanlaajuisesti. Yhteisömme perustuu vahvaan tiimihenkeen ja sitoutumiseen.
– Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppia ja kasvaa urasi aikana.
– Huolenpito ihmisistä ja ympäristöstä – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneita kunnianhimoisiin kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja jatkamme riman nostamista korkeammalle. Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta!

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Sahojemme tuotanto pyörii täysin ilman fossiilisia polttoaineita. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta suomalaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,4 miljoonaa kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. UPM Timberin henkilöstömäärä on noin 400 ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. www.upmtimber.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Mäkinen, tuotantopäällikkö, puh. +358401871701.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: