Neve Oy

Talousassistentti

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 27.05.2024, 16:00
  • Suljettu 17.06.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Talousassistentti

Neve –konserni hakee taloustiiminsä vahvistukseksi

TALOUSASSISTENTTIA

Sinä, joka nautit numeroiden pyörittelystä etkä pelkää rutiininomaisia töitäkään, olisitko sinä Neven taloustiimin talousassistentti? Työpöydällesi kuuluu työtilanteesta riippuen reskontrien ja maksuliikenteen hoitoa, avustavia kirjanpito- ja tilinpäätöstehtäviä sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Työskentelet joustavasti, laadukkaasti, itseohjautuvasti ja kannat vastuun omasta työstäsi, myös paineen alla.

Sujuvan työskentelyn mahdollistaa koulutustaustasi, joka on mielellään tradenomi liiketalouden alalta. Voit olla kartuttanut jo hieman enemmän kokemusta taloushallinnon tehtävistä tai olla urasi alkuvaiheessa. Vuorovaikutus- ja tiimityötaidoillasi luot omalta osaltasi hyvää yhteishenkeä.

Meillä on tarjota Sinulle mukavat tiimikaverit viihtyisässä työympäristössä. Pääset työskentelemään yhteistyössä myös eri liiketoimintojemme kanssa. Käytössäsi ovat nykyaikaiset järjestelmät ja työvälineet sekä ammattitaitoisen tiimin perehdytys ja tuki. Työtäsi voit tehdä osittain myös etänä.

Tiedusteluihin vastaavat mielellään talousjohtaja Jouni Iivari p. 050 3549186 tai financial controller Mirva Paukkeri p. 040 1821968.

Kiinnostuitko? 

Hae mielellään jo tänään, viimeistään 16.6.2024.

Neve-konsernissa olemme sitoutuneet Henkilöstölupaukseen: Olemme Pohjoisen alueen halutuin työpaikka – vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.” Lue meistä lisää neve.fi 


 

 

 

Osaamisalue: