Siparila Oy

Työstökoneenkäyttäjä

  • Sijainti Teuva
  • Julkaistu 14.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 16.06.2024, 23:59
  • 16.06.2024, 23:59

Työstökoneenkäyttäjä

Työstökoneenkäyttäjä, Siparila Oy, Teuva

Henkilö terähuoltoon

Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Siparilan asiakkaita ovat rakennusliikkeet, rautakaupat, arkkitehdit sekä omatoimiset rakentajat. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Laukaassa, Parkanossa, Myllykoskella ja Teuvalla työllistäen lähes 150 puualan ammattilaista ja sen liikevaihto on 34,4 miljoonaa euroa (vuonna 2020). Siparila on osa Thermory -konsernia jonka emoyhtiö sijaitsee Virossa.

Haemme Siparilan Teuvan tehtaalle henkilöä terähuoltoon osaksi puutuotteiden teollista tuotantotiimiä. Terähuollon tehtävä on höylän terien teroitus sekä terien asetteiden määrittäminen höylälle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä osana puunjalostusprosessia ja/tai soveltuvaa koulutusta. Lisäksi toivomme sinulta tarkkuutta, huolellisuutta sekä ongelmaratkaisu- ja yhteistyötaitoja, mutta ennen kaikkea motivaatiota ja hyvää asennetta. Kuuden kuukauden koeajan jälkeen työsuhde jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Toivomme sinulta valmiutta vuorotyöskentelyyn, mutta työskentely tapahtuu pääsääntöisesti päivävuorossa.

Palkkaus TES mukaisesti/ neuvoteltavissa. Jätä hakemuksesi pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Paul Alponen, p. 044 045 05 50, paul.alponen@siparila.fi.

Palkkaus:n. 15 €/h
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan/heti
Työn kesto:yli 12 kuukautta, Vakituinen työ
Työaika:kokoaikatyö, 8 h
Yhteystiedot:Paul Alponen, p. 044 045 05 50, paul.alponen@siparila.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: