Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Imupaineauton kuljettajia

  • Sijainti Janakkala
  • Julkaistu 20.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 23:59
  • 03.06.2024, 23:59

Imupaineauton kuljettajia

Imupaineauton kuljettajia, 2 paikkaa, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Janakkala

Oletko työtä pelkäämätön tyyppi, jolta löytyy kokemusta kuorma-auton ratissa? Saatat olla etsimämme imupaineauton kuljettaja!

Haemme asiakkaallemme E-Ympäristöpalvelut Häme Pirkanmaa Oy:lle Tampereelle ja Tervakoskelle imupaineauton kuljettajia. Työ alkaa heti tai, kun olet valmis aloittamaan. Työ ainakin sesongin yli voi olla myös kokoaikainen. Työajat arkisin 80h / 2 viikkoa.

E-Ympäristöpalvelut HämePirkanmaa

E-Ympäristöpalvelut HämePirkanmaa on perustettu nykyisessä muodossaan vuonna 2019, ja sen palveluksessa on yli 50 ammattilaista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevan Janakkalan Tervakoskella sekä Pirkkalassa. Palveluihin kuuluu niin yksityisten kuin yritysten viemäripalvelut, kuten tukkeutuneiden viemäreiden avaukset ja kuvaukset, sekä lisäksi erilaiset teollisuuden kuljetus- ja pesupavelut ja suurtehoimuroinnit. Yrityksen erikoisosaamista ovat erityisesti vaativat teollisuuslaitosten sekä säiliöiden pesutyöt.

Mitä työ sisältää?

Työnkuvaan kuuluu mm. viemärien avaukset, pesut ja viemärien kuvaaminen.

Minkälainen tekijä meille sopisi?

Sinulle sopii itsenäinen työ, olet työtä pelkäämättömällä asenteella varustettu ja palvelualtis. Hoidat asiakaspalvelutilanteet sujuvasti varmistaen laadukkaan asiakaskokemuksen. Työ on osin fyysistä ja edellyttää tekijältään hyvää kuntoa.

Edellytämme:

      Voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä
      C-korttia
      Hyvää suomen kielen taitoa
      Asiakaspalveluhenkisyyttä

Mitä tarjoamme sinulle?

      Palkkaus AKT työehtosopimuksen mukaan
      Asianmukaiset työvarusteet
      Kattavan perehdytyksen tehtävään
      Mukavat ja reilut työkaverit
      Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä, mikäli tarvetta on kauden 2024 jälkeen!

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

      Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
      Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta http://hpheimo.fi/avoimet-tyopaikat-lahti-uusimaa/ Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi mailto:melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.

Palkkaus:AKT TES:n mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Toukokuussa 2024
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Virtanen, Melissa
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: