Näin saat tehoa rekrytointi-ilmoituksiin!

Webinaari: Näin saat tehoa rekrytointi-ilmoituksiin!

Ramona Westersund Rekrytointi, Rekrytointimarkkinointi, Tallenteet, Tapahtumat

Katso webinaaritallenne

Useat organisaatiot rekrytoivat juuri nyt ja lähes kaikkiin tehtäviin on vaikea löytää osaajia. Keskimääräiset hakijamäärät rekrytointia kohden ovat vähentyneet vuodessa paljon. Mistä tehoa rekrytointi-ilmoituksiin? Miten erotut eduksesi rekrytointi-ilmoituksen avulla ja saat hyviä hakijoita?

Monesti hakijat kokevat työpaikkailmoituksiin listattujen vaatimusten kuvaavaan aivan täydellistä osaajaa, jollaista ei ole olemassa. Pahimmassa tapauksessa hakijat jättävät kokonaan hakematta, jos he eivät koe olevansa kokemukseltaan ja osaamiseltaan riittäviä ko. tehtävään. Joskus voi käydä niinkin, että hakemuksia tulee runsaasti, mutta joukossa ei ole juuri sopivia hakijoita. Miten varmistetaan, että organisaatiosi saa hakemuksia oikeanlaisilta osaajilta? Miten rekrytointi-ilmoitus kannattaa muotoilla? Mitä ilmoitukseen kannattaa sisällyttää ja mitä ei? Miten rekrytointi-ilmoituksella rakennetaan hyvää työnantajakuvaa?

Järjestimme 24.5.2022 webinaarin, jossa annoimme vinkkejä, miten saada tehoa rekrytointi-ilmoituksiin. Webinaarissa LAURA Rekrytointi Oy:n toimitusjohtaja Ismo Kurri kertoi, miten Rekrytointi.comin asiakkaat ovat onnistuneet rekrytoinneissaan kovassa kilpailussa. Käytännön kokemusta haastavista rekrytoinneista webinaariin toi Elisa Oyj:n Senior Talent Acquisition Specialist Samuli Tala. Hän kertoi, miten on työssään onnistunut ratkomaan vaikeiden rekrytointien haasteita.

Pääset katsomaan webinaarin tallenteen (kesto n. 55 min) rekisteröitymällä oheisen painikkeen kautta.

Katso webinaaritallenne

Katso myös muiden kevään 2022 webinaariemme tallenteet:

Tiesitkö, että tämänkin voit tehdä LAURA™-rekrytointijärjestelmällä?
Lue lisää ja katsowebinaaritallenne!

Vahvista organisaatiotasi kansainvälisellä osaamisella – mistä lähteä liikkeelle?
Lue lisää ja katso webinaaritallenne!

Näin onnistuu hakijakokemuksen mittaus ja analysointi rekrytoinneissa
Lue lisää ja katso webinaaritallenne!