videohaastattelu

Webinaari: Miksi videohaastattelu kannattaa sisällyttää rekrytointiin?

Ramona Westersund Rekrytointi, Rekrytointiprosessi, Tallenteet, Tapahtumat

Digitalisaatio etenee alalla kuin alalla, niin myös rekrytoinnissa. Mitä videorekrytoinnin käyttöönotto edellyttää? Miten hakijat kokevat videohaastattelun? Mitä hyötyä yritykset ovat saaneet videohaastatteluista?

LAURA Rekrytointi Oy järjesti 31.5.2016  klo 14 – 15 webinaarin videorekrytoinnista ja sen hyödyistä. Voit katsoa webinaarin tallenteen rekisteröitymällä oheisesta linkistä.

» Katso webinaarin tallenne

Metsähallitus on käyttänyt ansiokkaasti videoita rekrytointihaastatteluissa jo kahden vuoden ajan. Metsähallituksen palvelupäällikkö Kerstin Ahmarova kertoo webinaarissa käytännön kokemuksia, miten he ovat hyödyntäneet videohaastatteluja LAURA™-järjestelmässä ja mitä hyötyä tästä on ollut. Metsähallitus sai juuri vuoden tulokas -palkinnon Ihannetyönantaja-tutkimuksessa. Palkinnon valintaperusteissa korostettiin erityisesti LAURA™-rekrytointijärjestelmää.

RecRightin tuotepäällikkö Riku Malkki kertoo muiden rekrytoijien ja työnhakijoiden kokemuksista videorekrytoinnista tuoreen tutkimuksen valossa sekä antaa neuvoja, miten videohaastatteluja kannattaa hyödyntää. LAURA Rekrytointi Oy:n asiakkuusjohtaja Kaarlo Vennervirta kertoo puolestaan, miten videohaastattelut toimivat LAURA-järjestelmästä käsin sekä miten videohaastattelutoiminnot näkyvät hakijoille ja rekrytoijille.

laurahahmoWebinaarissa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten videohaastatteluja kannattaa hyödyntää?
  • Mitä videorekrytoinnin käyttöönotto edellyttää?
  • Miten hakijat kokevat videohaastattelun?
  • Mitä hyötyä yritykset ovat saaneet videohaastatteluista?
  • Miten videohaastattelut toimivat LAURA™-järjestelmässä?
  • Lopuksi webinaarin osallistujat pääsevät kysymään asiantuntijoilta videorekrytoinnista.

» Katso webinaarin tallenne