Kansainväliset rekrytoinnit

Kansainväliset rekrytoinnit: Miksi valita The Network?

LAURA Rekrytointi Oy Kansainväliset osaajat, Rekrytointi

Välillä kotimaasta ei löydy oikeita osaajia tai tarvitaan työvoimaa esimerkiksi sivukonttoriin ulkomaille, ja silloin joudutaan siirtymään kansainvälisille markkinoille. Miten säästetään aikaa ja vaivaa kansainvälisissä rekrytoinneissa? Miksi valita The Network?

Verraton maailmanlaajuinen kattavuus: Aina kun tarvitset kansainvälisiä osaajia, The Network on sinua varten

Osaajien rekrytointi kansainvälisesti voi olla monimutkaista. Rekrytointisivustoja on maailmaanlaajuisesti valtava määrä, joten mistä tiedät, mikä niistä sopii parhaiten tarpeisiisi? Mikä on paras tapa houkutella potentiaalisia työntekijöitä eri markkinoilla? Mistä löydät kansainvälisen rekrytointikumppanin, joka kattaa kaikki tarvitsemasi maat?

The Network ymmärtää kansainvälisten rekrytoijien kohtaamat haasteet ja tarjoaa lyömättömän globaalin ratkaisun sekä vertaansa vailla olevan kattavuuden kansainvälisten osaajien tavoittamiseen. The Network on maailman suurin rekrytointiverkosto, joka kattaa noin 140 maata yhdellä ratkaisulla. Verkoston avulla voit täyttää monenlaisia työtehtäviä kaikilla teollisuudenaloilla ympäri maailmaa. Voit rekrytoida sinulle ennestään tuntemattomilla markkinoilla tai maissa luottaen siihen, että The Network-verkostoon kuuluvat maidensa johtavat rekrytointikumppanit auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut.

Paikalliset markkinajohtajat: Hyödynnä The Network-verkoston paikallista asiantuntemusta tehokkaaseen rekrytointiin kaikkialla maailmassa

Kansainväliset rekrytoinnit olisivat helppoja, jos rekrytointimarkkinat toimisivat kaikkialla maailmassa samalla tavalla, kuin kotimaassa. Valitettavasti yksi standardimalli ei toimi maailmanlaajuisesti, sillä työnhakutavat vaihtelevat valtavasti maittain. Osaajien etsiminen eri työmarkkinoille voi aiheuttaa haasteita rekrytoijille. Mitkä palkkaustiedot houkuttelevat hakijoita tietyillä alueilla? Mitkä rekrytointisivustot ja tuotteet houkuttelevat parhaiten paikallisia osaajia? Lisäksi eri maiden erilaiset säännökset ja ohjeet voivat vaikeuttaa rekrytointiprosessia entisestään.

Tästä ajatuksesta The Network sai alkunsa. Vuonna 2002 perustettu rekrytointiverkosto ei pyri standardisoimaan rekrytointimarkkinoita. Sen sijaan The Network toimii katto-organisaationa jo noin 140 maan johtavalle rekrytointisivustoille ja vahvistaa siten kansainvälistä rekrytointia paikallisella asiantuntemuksella. Verkoston jäsensivustot ovat edelläkävijöitä omassa maassaan ja osalla on jopa yli 85 prosentin markkinaosuus.

Kun kansainvälisissä rekrytoinneissa hyödyntää The Networkia, hoituvat rekrytoinnit kussakin maassa juuri maalle hyväksi havaitulla tavalla. The Network yhdistää paikalliset rekrytointisivustot, jotka tuntevat omat markkinansa ja pystyvät siten tarjoamaan sisäpiiritiedolla ryhditettyjä yksilöllisiä rekrytointiratkaisuja.

Mm. näitä etuja saat The Networkin paikallisesta asiantuntemuksesta rekrytoinneissasi:

  • Kohdemaasi The Network-verkoston jäsen puhuu paikallista kieltä ja tuntee maan rekrytointiympäristön.
  • Hyödyt paikallisen rekrytointisivuston korkeasta bränditunnettuudesta.
  • Markkina-asiantuntijat ymmärtävät paikallista osaamista ja osaavat houkutella maansa parhaita aktiivisia ehdokkaita.
  • Tuotteet on suunniteltu paikallisille markkinoille, tarjoten sinulle parhaat mahdolliset tulokset ja onnistuneet rekrytoinnit.
  • Paikallinen tuki sekä keskitetty raportointi ja tulosten optimointi tekevät rekrytointiprosessista hallittavan ja tehokkaan.
  • Korkeampi sijoitetun pääoman tuottoprosentti: Verkoston paikallisten jäsenten asiantuntemusta hyödyntämällä voit rekrytoida yhtä tehokkaasti ulkomaisilla markkinoilla kuin omillasi. Saat varmistua siitä, että saat korkealaatuisempia hakijoita säästäen samalla aikaa ja rahaa.

Joustavat rekrytointiratkaisut: Maksimoi aika- ja kustannussäästöt The Networkin kattavalla rekrytointiratkaisuilla

Yritysten rekrytointitarpeet saattavat muuttua useinkin, mikä vaikeuttaa myös kansainvälisten rekrytointitarpeiden ennustettavuutta ja tarvittavien työpaikkailmoitusten määrän arviointia tietylle ajanjaksolle. Useimmilla paikallisilla volyymialennuksilla menetät rahaa, kun työpaikkailmoituksia jää käyttämättä joissakin maissa, eikä niitä voida siirtää toisiin maihin. Useiden eri rekrytointipalvelujen hallinta eri maissa vaatii myös enemmän aikaa ja resursseja.

The Networkin maailmanlaajuiset rekrytointiratkaisut antavat sinulle joustavuutta ja hallintaa. The Network on erikoistunut räätälöityihin rekrytointiratkaisuihin, jotka heijastavat kansainvälisen rekrytoinnin monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta.

Joustavuus: Hyödynnä paikallisia hintoja tai osta joustavia rekrytointipaketteja, joita voidaan käyttää ja siirtää haluamaasi maahan milloin tahansa.

Hallinta: Kun The Network on ainoa kumppanisi, keskitetyn raportoinnin avulla voit hallita budjettiasi jatkuvasti riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet palkkaamassa.

Omistautunut asiantuntija omassa maassasi kaikkiin kansainvälisiin rekrytointitarpeisiisi

Kansainvälinen rekrytointiprosessi voi olla monimutkainen tehtävä, joka vaatii paljon aikaa, resursseja ja asiantuntemusta. Aikaa kuluu oikean rekrytointikumppanin löytämiseen, yhteydenpitoon ja sopimusneuvotteluihin välillä jopa eri aikavyöhykkeillä. Kansainvälisten rekrytointipalveluiden osto voi tulla myös kalliiksi, kun saat useita eri laskuja eri valuutoilla ja yrität pysyä perässä vaihtelevissa valuuttakursseissa. Myös kansainväliset pankkisiirrot ovat usein kalliita. Näiden lisäksi eteen voi tulla kulttuurillisia tai kielellisiä esteitä ja dynaamisiin kansainvälisiin rekrytointitarpeisiin ei välttämättä löydy riittävästi joustavuutta.

The Network tekee kansainvälisen rekrytoinnin helpoksi tarjoamalla omistautuneen asiantuntijan omassa maassasi, joka puhuu kieltäsi ja työskentelee aikavyöhykkeelläsi. Voit hoitaa kaikki kansainväliset rekrytoinnit yhden kontaktin kautta, jolloin säästät aikaa ja rahaa sekä saat tarvitsemasi joustavuuden kaikkiin rekrytointitarpeisiisi.

Suomessa The Networkin edustajana toimii yksinoikeudella Rekrytointi.com-palvelu

Rekrytointi.comin kautta hoituvat kaikki kansainväliset rekrytoinnit yhden kontaktin kautta. Olemme luoneet selkeän toimintamallin, joka palvelee yrityksiä joustavasti laajalla alueella. Ja mikä tärkeintä, pystymme tarjoamaan asiantuntevaa apua sekä globaalisti että paikallisesti kaikissa jäsenmaissamme. Neuvomme sinua rekrytoinnissa kansainvälisesti ja autamme sinua valitsemaan kustannustehokkaimman ratkaisun. Tarjoamme sinulle tehokkaan ja keskitetyn prosessin: yksi sopimus, yksi lasku ja yksi valuutta kattaa kaikki rekrytointisi niin monessa maassa kuin tarvitset.

Kaipaatko apua kansainvälisen työvoiman tavoitteluun?

Yhteistyössä The Networkin kanssa Rekrytointi.comin asiantuntijoilla on mahdollisuus pureutua pintaa syvemmälle ja selvittää mistä maista juuri teidän yrityksenne tavoittaa tietyn alan osaajia, jotka ovat kiinnostuneita muuttamaan tai työskentelemään etänä Suomessa tai muussa tarvemaassa. Tutustu tarkemmin Rekrytointi.comin ja The Networkin kansainvälisen rekrytoinnin palveluihin.

 

Ota meihin yhteyttä