LAURA™-rekrytointijärjestelmä tietoturva rekrytoinnissa

Team TimeOut yhdistää Laura Rekrytointijärjestelmässä tietoturvallisen rekrytoinnin ja asiantuntemuksen

Carolina Simberg Asiakastarinat, Rekrytointi, Rekrytointiprosessi, Työyhteisön kehittäminen

Team TimeOutin rekrytoinnit ovat saaneet uutta potkua Laura Rekrytointijärjestelmän käyttöönoton avulla! Ymmärtäen rekrytointiprosessin haasteet ja aikaa vievyyden, Team TimeOut yhdistää vankan asiantuntemuksensa Laura Rekrytointijärjestelmän kanssa. Tietoturva rekrytoinnissa oli yksi tärkeimmistä elementeistä rekerytointijärjestelmää valitessa. Laura Rekrytointijärjestelmä mahdollistaa paitsi sujuvan ja tehokkaan rekrytointiprosessin, myös tietoturvallisen rekrytoinnin, joka takaa oikeanlaisen henkilöstön löytämisen ja menestyksen jatkumisen Team TimeOutille.

Team TimeOut on yritys joka tekee yksilö- ja työyhteisövalmennuksia, rekrytointeja ja henkilöstötyytyväisyysmittauksia yrityksille. Rekrytointi Team TimeOutilla perustuu ihmisiin yksilöinä, heidän  valmentamiseen ja rekrytoinnin asiantuntemukseen, näin rekrytointijärjestelmän on oltava mukautumiskykyinen ja tietoturvan rekrytoinnissa on oltava kunnossa.

Team TimeOut on sitoutunut tietoturvalliseen rekrytointiin, Laura valikoitui rekrytointijärjestelmäksi koska Team TimeOut arvostaa Lauran tietoturvallisuutta sekä helppokäyttöisyyttä. Jarno Dahl, Team TimeOutin yrittäjä ja headhunter, kertoo, että yritys perustettiin 2019 ja Laura Rekrytointijärjestelmä otettiin käyttöön kesällä 2023. Käyttöönotto sujui vaivattomasti Lauran avainasiakkuuspäällikön Susanna Rantasen ja Lauran asiakastuen avustuksella.

Team TimeOut tekee perusteellista työtä rekrytoidessaan, joten etsiessään sopivaa osaajaa rooliin, he tekevät toimeksiantavan yrityksen kanssa tiivistä yhteistyötä ja tutustuvat yritykseen syväluotaavasti ja huolellisesti. Tämä prosessi vaatii molemminpuolista luottamusta ja tässä tietoturvallisuus on tärkeä elementti. ”Tietoturvallisuus oli avainasemassa, kun rekrytointijärjestelmää valittiin”, Dahl korostaa, ”Laura tekee asiat tietoturvallisesti ja helposti samanaikaisesti, mikä on meille erittäin tärkeää”.

Alan kehittyminen ja tietoturva rekrytoinnissa vaatii muutosvalmiutta

Aktiivisuus ja palvelun nopeus ovat olleet Team TimeOutille myös merkittäviä seikkoja Lauran käytössä. ”Se on poikkeuksellista”, Dahl sanoo. ”Laura järjestelmän käyttöönotto oli sujuvaa ja nopeaa. Muutostoiveemme otettiin nopeasti käsittelyyn, ja ratkaistiin toiveidemme mukaan”. Dahl kehuu Lauran muokattavuutta yhtenä sen parhaista ominaisuuksista ”Laura on monipuolinen ja taipuu erilaisiin tarpeisiin”, Dahl kehuu.

Vaikka muutama Lauran ominaisuus saattaa vielä olla hyödyntämättä, Team TimeOutin näkökulmasta Laura on tarjonnut tarvittavan joustavuuden ja nopeuden. ”Se on riittävä meidän tarpeisiimme tällä hetkellä, ja kustannukset ovat hyvät”, Dahl lisää. Hakijoiden käsittelyssä Laura on tuonut selkeyttä ja tehokkuutta ”Voimme sisäisesti, ja asiakkaiden kanssa, käsitellä ehdokkaita joustavasti”, Dahl kertoo. Team TimeOut, kuten Laurakin, pyrkii olemaan ketterä ja kehittymään rekrytoinnissa jatkuvasti, joten myös rekrytointijärjestelmän on oltava ketterä, ja pysyttävä tahdissa mukana – tietoturvaa unohtamatta. Juuri tämä tekee Laura Rekrytointijärjestelmästä ja Team TimeOutista niin hyvän yhdistelmän: molemmat haluavat kehittyä ja vastata asiakkaiden tarpeisiin jäämättä muutoksen jalkoihin.

Dahlin mielestä on ihailtavaa, että Laura Rekrytointijärjestelmä ei kehu olevansa valmis, vaan jatkuvasti kehittyvä järjestelmä. Laura Rekrytointijärjestelmän joustavuus saa Dahlilta kehuja: ”Koska tunnistatte, että Laurassa on vielä kehitettävää, ja ettette ole koskaan valmiita, Laura voi näin vastata käyttäjien tarpeisiin”.

Laura Rekrytointijärjestelmä on suomalainen, ja sitä hyödyntävät monet erikokoiset yritykset yksilöllisiin tarpeisiinsa kunnissa, hoitotyössä ja ravintola-alalla.