Vantaan ammattiopisto Varia

Osaamispalveluesimies, Vantaan ammattiopisto Varia, rakentamisen tiimi

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 24.06.2024, 13:00
  • Haku päättyy 06.08.2024, 16:00
  • 06.08.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osaamispalveluesimies, Vantaan ammattiopisto Varia, rakentamisen tiimi

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.09.2024 tai sopimuksen mukaan – 31.12.2028

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä opiskelijoille ja vantaalaiselle työelämälle? 

Haemme Vantaan ammattiopisto Varian rakentamisen tiimiin osaamispalveluesihenkilöä ajalle 1.9.2024 – 31.12.2028

Sovit hyvin joukkoomme, jos olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä halu kehittää uutta. Johtamassasi tiimissä koulutetaan rakentamisen, pintakäsittelyn ja sisustuksen osaajia. Tiimiin kuuluu opettajia ja työnohjaajia. Tiimin opettajat ovat alansa huippuosaajia ja osallistuvat aktiivisesti mm. ammattitaitokilpailutoimintaan. Variassa tehdään kiinteästi yhteistyötä työpaikkojen kanssa ja tuleva TE-uudistus antaa mahdollisuuden kouluttaa aiempaa lyhyemmilläkin koulutuksilla osaajia työelämän tarpeisiin, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin ja innovoida uusia koulutusratkaisuja.

Osaamispalveluesihenkilönä vastaat tiimisi koulutus- ja palvelutoiminnasta, taloudesta, tuloksista ja kehittämisestä vuositavoitteiden mukaisesti. Vastaat tiimisi tutkinto- ja TE-koulutuksen ja osaamisen arvioinnin järjestämisestä. Toimit tiimisi henkilöstön lähiesihenkilönä ja huolehdit tiimisi pedagogisesta ja päivittäisjohtamisesta valmentavalla otteella. Lisäksi työhösi sisältyy toimipistevastaavan tehtävä Hiekkaharjun kampuksella. Kuulut Varian johtoryhmään ja kehität Variaa yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa. 

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin omistama nykyaikainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita Variassa on noin 4500 ja henkilökuntaa 400. Vantaan kaupunki investoi tulevina vuosina voimakkaasti ammatilliseen koulutukseen ja uusia kampuksia on tulossa kaksi: syksyllä 2025 Vehkalaan ja vuonna 2028 Osaamiskampus Tikkurilaan. Uudet kampukset voivat tuoda muutoksia myös johdettaviin aloihin tai esihenkilövastuisiin. 

Variassa kannustamme henkilöstöä kokeilemaan ja oppimaan uutta. Apua saa aina ja perehdytämme hyvin uusiin tehtäviin. Tutustu Variaan.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8150 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kykyä johtaa henkilöstöä, toimintaa ja taloutta tavoitteellisesti sekä tuloksellisesti.

Luemme eduksi: Suomalaisen ammatillisen koulutusjärjestelmän ja siihen liittyvän lainsäädännön sekä rahoitusjärjestelmän tuntemuksen sekä kokemuksen ammatillisesta koulutuksesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Osaamispalvelupäällikkö

Vartiainen, Marja

040 8656567

marja.vartiainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 1.-15.7.2024 arkipäivisin klo 14-16, 5.8.2024 klo 8-9

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: