Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen sosionomi tai opettaja, Ankkalammen päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.05.2024, 13:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 16:00
  • 30.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen sosionomi tai opettaja, Ankkalammen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Ankkalammen päiväkoti

Metsotie 27, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Hei sinä positiivisella asenteella varustettu varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Etsimme sensitiivistä varhaiskasvatuksen sosionomia tai opettajaa. Tarjoamme sinulle paikan ammattitaitoisessa ja huumorilla höystetyssä työyhteisössä, jossa arvostetaan ja kunnioitetaan kaikkia

Päiväkotimme sijaitsee ihanassa ympäristössä – Ankkalammen puisto sorsineen on aivan vieressä. Muutamassa minuutissa pääsee myös juna-asemalle, metsään ja Lumoon, jossa mm. kirjasto, lasten elokuvia, liikuntatiloja.

Odotamme sinulta ammatillista työotetta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä mutkatonta asennetta perheitä kohtaan. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisenaEdellytämme sinulta hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Päiväkodissamme on 5 ryhmää, joista kahdessa on esikoululaisia ja kahdessa arkisin iltahoitoa klo 22.00 asti. Päiväkodissamme tehdään kesän aikana remonttia ja pääsemme syksyllä upeisiin uudistettuihin tiloihin. Itse rakennus on hieno, aikoinaan arkkitehtikilpailun pohjalta rakennettu. Sisäilmatutkimuksissa ei löytynyt ikävyyksiä.

Olemme mukana ProVaka- toimintamallissa, mikä perustuu käyttäytymisen ohjaamiseen positiivisen palautteen avulla. Mallissa aikuiset toimivat esimerkkinä lapsille. Toimintamalli vahvistaa myös varhaiskasvatuksen inklusiivista toimintaympäristöä sekä tukee toimintakulttuurin kehittymistä sosiaalisia taitoja arvostavaksi ja henkilöstön yhdenmukaisia ohjauksen tapoja hyödyntäväksi. 

Kiinnostuitko? Soita Eija Rytingille p.040 1824458 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • vvertaismentorointiryhmän tuen 
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi, kuten esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuurietu, lounasetu ja työmatkaetu.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Oletko valmistumassa lähiaikoina? Hae ihmeessä – arvostamme kokemuksen lisäksi myös tuoreita näkökulmia.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin kelpoisuus

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot sosionomeilla määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja opettajilla Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. 

Palkkaus: Kelpoisuusehdot täyttävä varhaiskasvatuksen opettaja 3115,60 euroa/kk, sosionomi 2914,70 eur/kk. Lisäksi mahdollinen aimepaan työkokemukseen perustuva työkokemuslisä (3-8%)

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55). 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, iltatyö klo 22.00 asti myös mahdollista

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Rytinki, Eija

0401824458

eija.rytinki@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: