Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Satomäen päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.05.2024, 13:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 16:00
  • 03.06.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, Satomäen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Satomäen päiväkoti

Akanapolku 2 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 alkaen

Hei sinä positiivisen työotteen omaava varhaiskasvatuksen opettaja!

Meille varhaiskasvatuksessa tärkeintä on lapsen aito ja välittävä kohtaaminen ja liittymällä joukkoomme pääset kehittämään ammattitaitoasi ja innostumaan työstäsi muiden ammattilaisten kanssa.

Etsimme kehittämishaluista  ja positiivisen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa.  Vuorovaikutus, yhdessä tekeminen ja toisten kunnioittaminen on meille tärkeää. Tarjoamme sinulle paikan iloisesta työyhteisöstä, jossa arvostetaan vuorovaikutusta ja yhdessä tekemistä.

Päiväkodissa on 3 lapsiryhmää, joissa kaikissa on kolme kasvattajaa. Yksikössämme työskentelee myös laaja-alainen erityisopettaja. Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa pienten 1-3 vuotiaiden ryhmään. Päiväkotimme sijaitsee osoitteessa Akanapolku 2 kerrostalon alakerrassa. Päiväkodilla on oma isojen ja pienten piha. Hiekkaharjun juna-asema on 13 minuutin ja Tikkurilan juna-asema 22 minuutin kävelymatkan päässä ja bussiyhteydet ovat hyvät. Alueella on hyvät retkeily- ja liikuntamahdollisuudet. 

Odotamme sinulta ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena. Haluamme tehdä jokaiselle lapselle hyvän päivän toimivalla arjen pedagogiikallaEdellytämme sinulta hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Kiinnostuitko? Soita päiväkodin johtajalle Harri Elfille 0405189081 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy  testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus) 

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3115,60 euroa/kk. Lisäksi mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuva työkokemuslisä (3–8 %). Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2 985,60 eur/kk sekä kelpoisuusvaatimukset täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksettavasta 130 eur/kk rekrytointilisästä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Elf, Harri

0405189081

harri.elf@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: