Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Maarukan päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.05.2024, 13:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 16:00
  • 30.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, Maarukan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Maarukan päiväkoti

Lummetie 2 b , 2 krs., 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Hei sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja – tervetuloa tiimiimme!

Meillä on auki vakituinen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä Maarukan päiväkodissa. Aloituspäivä 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. 

Maarukan päiväkoti sijaitsee Korso-Koivukylässä Vantaan Pohjoisella palvelualueella. Yksikköön kuuluu Maarukan lisäksi myös Näätäpuiston päiväkoti. Yhdessä Maarukka ja Näätäpuisto muodostavat Näätäpuiston toimintayksikön. 

Päiväkoti sijaitsee hyvien ulkoilumaastojen keskellä. Lähellä ovat ulkokentät, metsät sekä leikkipuistot, joihin oppimisympäristömme laajenevat piha-alueeltamme. Maarukka on tällä hetkellä väistötiloissa Tikkurilassa, mutta muuttaa elokuun alussa uusittuihin ja remontoituihin tiloihinsa takaisin Maarukanmetsään Mikkolaan. 

Tavoitteenamme on, että lapsen on hyvä kasvaa, kehittyä ja oppia päiväkodeissamme. Arvostamme lapsilähtöisyyttä, kohtaamista ja kiireettömyyttä. Meille on tärkeää läsnäolo, ilo, pedagogisuus arjen kaikissa tilanteissa, yhdessä tekeminen sekä tiivis yhteistyö huoltajien kanssa. Mietimme myös tapoja, millä lisätä henkilökunnan työhyvinvointia. Toivomme sinun olevan huumorintajuinen ja yhteistyökykyinen heittäytyjä. Meillä saat laulaa, nauraa, leikkiä ja touhuta. 

Huomioimme haussa myös vasta valmistuneet opettajat. 

Kiinnostuitko? Jos sinulla on kysymyksiä, laita sähköpostia riikka.mckenzie@vantaa.fi ja sirpa.siekkinen@vantaa.fi. Jätä hakemuksesi pian, haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana. 

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3115,60 euroa/kk. Lisäksi mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuva työkokemuslisä (3–8 %). Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2 985,60 eur/kk sekä kelpoisuusvaatimukset täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksettavasta 130 eur/kk rekrytointilisästä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Mckenzie, Riikka

0407629235

riikka.mckenzie@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9 – 15

Sirpa Siekkinen

040-5209733

sirpa.siekkinen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: