Vantaan kaupunki

Projektisuunnittelija, Hyvinvointikertomus tutuksi ja terveellinen ravitsemus tavaksi -hanke

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.02.2024, 12:00
  • Suljettu 26.02.2024, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projektisuunnittelija, Hyvinvointikertomus tutuksi ja terveellinen ravitsemus tavaksi -hanke

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri ja hyvinvointi, Liikunta

Silkkitehtaantie 5 C 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.04.2024 tai sopimuksen mukaan – 31.10.2024

Haemme projektisuunnittelijaa Vantaan kaupungin liikunnan palvelualueelle määräaikaiseen tehtävään Terveyden edistämisen määräraha -hankkeeseen: Hyvinvointikertomus tutuksi ja terveellinen ravitsemus tavaksi. Hankkeen tavoitteena on kehittää hyvinvointitiedon hyödyntämistä kaupungissa ja edistää hyvää ravitsemusta strategisella ja operatiivisella tasolla yhteistyössä kaupungin eri toimialojen ja HYTE-asiantuntijoiden kanssa.  

Projektisuunnittelija toimii hankkeessa ravitsemusasiantuntijana, joka suunnittelee ja toteuttaa hyvää ravitsemusta edistäviä ja ylipainoa ehkäiseviä toimenpiteitä yhteistyössä hankkeesta vastaavan projektiasiantuntijan ja -koordinaattorin kanssa. Toimenpiteitä ovat mm. matalan kynnyksen ravitsemusohjauksen toteutus, kuntalaisille suunnattujen ravitsemusluentojen pito, ylipainon hoitopolun viimeistely sekä hankkeessa luodun painonhallintatoiminnan koordinointi. 

Projektisuunnittelijan tehtävä edellyttää hyvää ymmärrystä hyvinvoinnin- ja terveyden edistämisen keinoista ja ravitsemusohjauksesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, valmiutta tiimityöskentelyyn sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta. 

Vantaan kaupungin liikunnan palvelualueella luomme edellytyksiä liikunnallisen ja terveellisen elämäntavan muodostumiselle kaikissa elämänkaaren vaiheissa. Vastaamme mm. kaupungin liikuntapalveluiden kehittämisestä ja järjestämisestä, liikuntapaikkojen ylläpidosta ja kehittämisestä sekä liikuntajärjestöjen ja urheiluseurojen toiminnan tukemisesta. 

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8300 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi työmatka- ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kuten TtM (laillistettu ravitsemusterapeutti), EtM, FM (ravitsemustiede)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta hyvän ravitsemuksen edistämisestä, ymmärrystä ylipainoa ehkäisevistä toimenpiteistä ja ravitsemusohjauksen periaatteista, kuntaorganisaation tuntemusta

Luemme eduksi: Ravitsemustieteiden, ennaltaehkäisevien palveluiden, hyvinvointityön ja kunnallishallinnon tuntemisen, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisen ja aktiivisen työotteen, hyvän organisointikyvyn sekä Apotti-potilastietojärjestelmän osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2985,81
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Liikunnansuunnittelija

Raivio, Jani

040 840 1945

jani.raivio@vantaa.fi

Laura Metso

040 482 4998

laura.metso@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin 9.00-15.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: