Vantaan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, Uomarinteen koulu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.05.2024, 13:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 16:00
  • 30.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulunkäynninohjaaja, Uomarinteen koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Uomarinteen koulu

Uomarinne 2, 01600 Vantaa.

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Haemme aktiiviseen joukkoomme koulunkäynninohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Koulunkäynninohjaajan tehtävänä on avustaa koulun yleisopetuksen pienryhmässä ja POP opetuksen päivätoiminnassa ennen ja jälkeen koulunpäivän. Työskentelet lasten kanssa, jotka kaipaavat erityistukea luokka-, ruokailu-, ja ulkoilutilanteissa. 

Koulunkäynninohjaajan työ on fyysisesti vaativaa ja edellyttää valmiuksia työskennellä lasten kanssa ja tukea heitä kaikissa päivittäisissä toiminnoissa (esim. pesut, ruokailut ja mahdolliset hoitotoimenpiteet). Tehtävässä tarvitaan kykyä kommunikointiin myös vaihtoehtoisilla kommunikointitavoilla, kuten tukiviittomin ja käyttämällä erilaisia kommunikaation apuvälineitä. Huoltajien sekä oppilasta hoitavien ja kuntouttavien tahojen kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

Koulunkäynninohjaaja on osa luokan ja koulun moniammatillista tiimiä, joka tukee oppilaiden kasvua, kehitystä ja oppimista. 

Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Uomarinteen alakoulu on n. 650 oppilaan ja 100 aikuisen oppiva yhteisö. Koulumme on monimuotoinen oppimiskeskus, jossa on yleisopetuksen lisäksi ruotsin kielikylpy-, erityis- ja valmistavaa opetusta.

Vakiintunut yhdessä tekemisen kulttuuri luovat hyvän työskentelyilmapiirin koulussamme.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8150 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto.

Luemme eduksi: Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämisinnokkuuta. Diabeteksen hoidon osaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: Kvtes mukainen

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Virka-apulaisrehtori

Janne Autinen

0503145607

janne.autinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-16

Inkeri Malmqvist

0405340612

inkeri.malmqvist@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: