Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, Myyrmäen kotihoito

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 01.02.2024, 12:00
  • Suljettu 23.02.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja, Myyrmäen kotihoito

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Myyrmäen kotihoito
Rajatorpantie 8 A 3. kerros , 01600 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Me täällä Myyrmäen kotihoidossa etsimme sinua ammattitaitoinen ja innostunut sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen mahtavaan työporukkaamme . 

Kotihoidossa pääset tekemään monipuolista ja merkityksellistä hoitotyötä. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä, mutta työyhteisön tuki on aina puhelimella tavoitettavissa.  Työpäiväsi koostuu sairaanhoidollista osaamista vaativista kotikäynneistä, toimistolla tehtävästä asiakastyöstä sekä tiiviistä yhteistyöstä tiimin lähihoitajien, lääkärin ja muiden sidosryhmien kanssa.  Työtehtäviisi voi kuulua mm. lääkehoitoa, haavahoitoja, näytteenottoa,  injektioiden ja rokotusten antoa sekä perushoidollisia tehtäviä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja avuliaat työkaverit. Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja koko työyhteisön tuen työhösi. Joustamme ja tuemme vapaa-ajan ja työn yhdistämistä. Sairaanhoitajan työ painottuu arkipäivien aamuvuoroihin, mutta toiveiden mukaan on myös mahdollista tehdä muita vuoroja.  

Voit olla aloitteleva hoitotyön ammattilainen tai kokenut konkari. Tärkeintä on aito halu ja kiinnostus tehdä ihmisläheistä työtä ikäihmisten parissa.  Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Toivomme sinulta itsenäisestä vastuunkantoa ja kykyä tiimityöskentelyyn. Eduksi katsomme Love- lääkeluvan, Rai-osaamisen ja Apottiosaamisen. Love lääkehoitoluvan voi suorittaa perehtymisaikana. Työn luonteen takia edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.  

Myyrmäen kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Myyrmäen juna-aseman läheisyydessä. Yksikössämme työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosiaaliohjaaja ja kotihoidon lääkäri. Kotihoidossa hoidamme ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät selviä arkielämässään itsenäisesti, omaisten tai tukipalveluiden turvin.

 

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Meillä on käytössä 1.5.23.-30.9.24 sitoutumislisä  600  e, joka maksetaan kolmen kuukauden välein peruspalkan lisäksi.

 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.03.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyöaika, pääsääntöisesti päivätyö
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtäväkohtainen palkka: 2864,14 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Kotihoidon lähijohtajaTarja  Laine
+358405791432, yhteydenotot arkisin klo 8-15
tarja.laine@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 5 400  asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

 

 

Osaamisalue: