Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Psykologi: kasvatus- ja perheneuvonta, Liperi (id8659)

 • Sijainti Liperi
 • Julkaistu 20.03.2024, 15:00
 • Suljettu 19.04.2024, 0:42
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Psykologi: kasvatus- ja perheneuvonta, Liperi (id8659)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 18.4.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN 

Psykologia

 Läntisen alueen lapsiperheiden palveluihin kasvatus- ja perheneuvolaan
 
 

Tehtävänkuvaus 

Kasvatus- ja perheneuvolassa autamme perheitä lasten kasvuun ja kehitykseen, perheenjäsenten välisiin vuorovaikutussuhteisiin sekä kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä haasteissa. Perheneuvolan psykologina työnkuvasi on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Annat ohjausta ja neuvontaa lapsille ja vanhemmille, edistät perheenjäsenten välistä vuorovaikutusta, teet tutkimuksia ja verkostotyötä sekä toimit asiantuntijana perheneuvolan tiimissä ja yhteistyöverkostoissa.

Läntisellä alueella työskennellään Liperin, Polvijärven, Heinäveden ja Outokummun alueella. Haettavassa tehtävässä asiakasperheet ovat Liperin ja Heinäveden alueelta. Työpiste sijaitsee Honkalampi-keskuksella Ylämyllyllä uusissa viihtyisissä tiloissa, ja kulkeminen työpisteeltä Heinävedelle katsotaan työajaksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi perehdytyksen työhösi, tiimiesihenkilön ja tiimin tiiviin tuen, ryhmätyönohjausta ja täydennyskoulutusta sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Käytössämme on liukuva työaika ja osittainen etätyö on mahdollista. 

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3985,77  euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

 • työsuhdepolkupyörä
 • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
 • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
 • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
 • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
 • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävien aloituksesta ja kestosta neuvottelemme mielellämme hakijoiden kanssa. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten ilmaise rohkeasti toiveesi, jotta voimme yhdessä löytää sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta. Tehtävässä vaaditaan voimassa olevaa ajo-oikeutta. 

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Riikka Räsänen, puh. 013 330 5214 

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävä täytetään ja haku päätetään soveltuvan hakijan löydyttyä.

Joensuussa 4.4.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: