Pilke päiväkodit Oy

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, eripituisia sij

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 23.08.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.08.2025, 23:59
  • 31.08.2025, 23:59

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, eripituisia sij

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, eripituisia sij, Pilke päiväkodit Oy, Mäntsälä

Pilkkeen varhaiskasvatuksen, lastenhoidon ja iltapäiväkerhotoiminnan sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaista. He haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Me arvostamme osaavia varhaiskasvattajiamme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Arvojemme ohella meidän toimintaamme työyhteisönä ohjaavat vahvasti laatu, yhdessä tekeminen ja kannustaminen.

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa eripituisiin sijaisuuksiian Pilke päiväkotiin Volttiin paikkakunnalle Mäntsälä.

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Pilkkeen päiväkodeissa työt on jaettu lasten kanssa toimivien ammattilaisten kesken niin, että kaikilla on aikaa keskittyä omaan työhönsä ja tehdä se niin hyvin kuin mahdollista. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Pilkkeen työntekijänä sinulla mahdollisuus kehittää työtäsi, kouluttautua sekä rakentaa omannäköisesi urapolku. Kerromme täällä lisää, millaista on työskennellä Pilke-päiväkodissa.

Tästä olemme tarkkoja: kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lastenohjaaja tai lähihoitaja sisältäen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman) tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja ja päivähoitaja. Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 SS:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Jos luit juuri itsestäsi, pistä hakemus tulemaan – olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!

Palkkaus:yvtes, tuntisopimus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:heti
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jenni Roininen
Päiväkodin johtaja
jenni.roininen@pilkepaivakodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: