Nurmijärven kunta

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Tornitien päiväkoti

 • Sijainti Nurmijärvi
 • Julkaistu 12.02.2024, 8:00
 • Haku päättyy 08.03.2024, 16:00
 • 08.03.2024, 16:00
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Tornitien päiväkoti

VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJA 

Nurmijärvellä saat tukea erityisopettajan työhön, sinulle sopivia kehittymismahdollisuuksia sekä mahtavan työilmapiirin – kiva tulla töihin! 

Etsimme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa Tornitien päiväkotiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 01.08.2024 alkaen.

Tornitien päiväkodissa tarjotaan varhaiskasvatusta viidessä lapsiryhmässä. Päiväkodissa on monipuoliset tilat toiminnalle, lähiympäristössä hyvät mahdollisuudet retkeilyyn.

Merkityksellinen työ kutsuu sinua! 

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi varhaiserityiskasvatuksesta sekä varhaiskasvatuksen pedagogiikan kehittämisessä. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikasta, arvioinnista ja kehittämisestä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa sekä osallistut toimipaikan varhaiserityiskasvatuksen ja toimintakulttuurin kehittämiseen. Odotamme sinulta vahvoja yhteistyötaitoja, sensitiivisyyttä sekä halua toimia innovatiivisesti ja yhteisöllisesti. 

Nurmijärven varhaiskasvatuksessa työsi tukena ovat  

 • hyvät resurssit lasten tuen järjestelyissä konsultoivien varhaiskasvatuksen erityisopettajien ja varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajien avulla 

 • varhaiskasvatuksen S2-opettajan yhteistyö 

 • alueellisten varhaiskasvatuksen opettajien sekä apulaisjohtajien pedagoginen tuki 

 • varhaiskasvatuksen digiagentit 

 • päiväkodeissa työskentelevät varhaiskasvatuksen toimitilahuoltajat 

 • sijaisjärjestelyjä vahvistavat toimipaikkakohtaiset ryhmättömät lastenhoitajat 

Tarjoamme sinulle työolosuhteet, jossa toteutuu 

 • suunnitelmallinen perehdytys sekä mahdollisuus osallistua mentorointiryhmiin 

 • hyvän ilmapiirin työpaikka, jossa panostetaan henkilöstön työhyvinvointiin 

 • koulutusmyönteisyys mahdollisuutena osallistua alan koulutuksiin tai jatkokoulutukseen työnantajan tuella 

 • vahvuuksien sekä osaamisen huomioiminen osana työyhteisön ja kunnan varhaiskasvatuksen kehittämistyötä 

 • tekemisen meininki ja vahva kehittämisen henki 

”Nurmijärvi on sopivan kokoinen kunta ja työnantaja – meillä toteutuu yhteisöllisyys, vaikutusmahdollisuudet, rauha tehdä töitä sekä riittävä resursointi.” 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Alina Metsküla p. 040 317 4696 tai sähköpostitse alina.metskula@nurmijarvi.fi 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus siirtymäsäännökset huomioiden. Haussa huomioidaan myös valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat. 

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä tuberkuloosiselvitys.  Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES osio G) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.  

Yleiskorotettu tehtäväkohtainen palkka 1.8.2024 alkaen on 3198,50 euroa kuukaudessa.. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. OVTES osio G mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen. 

Varhaiskasvatuspalvelut pilotoi 500 euron vinkkipalkkiota 12.2.-30.6.2024 uusien kelpoisten varhaiskasvatuksen opettajien, varhaiskasvatuksen sosionomien ja varhaiskasvatuksen erityisopettajien rekrytoinnissa. Lue lisää täältä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/nurmijarven-kunta/varhaiskasvatus/.

Hakuaika päättyy 08.03.2024 klo 16.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö  

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee n. 550 ammattilaista. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta noin 2450 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä. Lisätietoa työnantajasta ja Nurmijärven varhaiskasvatuksesta https://www.nurmijarvi.fi/

Osaamisalue: