Mäntsälän kunta

Päätoiminen tuntiopettaja, matematiikka, fysiikka ja kemia

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 17.05.2024, 13:00
  • Suljettu 31.05.2024, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Päätoiminen tuntiopettaja, matematiikka, fysiikka ja kemia

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän opetuspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, pedagogiikan ja turvallisen oppimisympäristön kehittämiselle. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Opetuspalveluihin haettavana  1.8.2024 alkaen  perusopetuksen päätoimisen tuntiopettajan toistaiseksi voimassaoleva tehtävä (402222 ) . Opetettavat aineet matematiikka, fysiikka ja kemia. Tehtävän sijoituspaikkana on tehtävän alkaessa Ehnroosin koulu. 

Odotamme sinulta vastuullisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta yhteisopettajuuteen. Edellytämme opetussuunnitelman mukaista pedagogista osaamista, tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä hyviä ryhmänhallintataitoja ja -ideoita. 

Ehnroosin yläkoulu sijaitsee lähellä Mäntsälän keskustaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä. Elokuussa 2022 aloitimme uudessa koulurakennuksessa, joten olet tervetullut rakentamaan oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvointiin ja turvallisuuteen panostavaa toimintakulttuuria.  Ehnroosin koulu on noin 400 oppilaan yläkoulu. Yleisopetuksen luokkien lisäksi koulussa on TiKu- luokkia (tiede- ja kulttuurilinja), erityisopetuksen pienluokkia ja joustavan perusopetuksen jopo-luokkia. Henkilöstö on asiantuntevaa, ahkeraa ja iloista. Tutustu Ehnroosin koulun kotisivuihin osoitteessa: https://peda.net/mantsala/ehnroosin-koulu

Tutustu Mäntsälä kouluihin

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virkaehtosopimuksen (OVTES) mukaan.  Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille.  

Virkaan valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002)  viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Jätä hakemus hakemuksesi sähköisesti  31.5.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi) Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori rehtori Jorma Malmivuori, puh. 040 314 5310  tai virka-apulaisrehtori Roni Vinnari  puh. 040 314 5350 , sähköposti: etu.sukunimi@mantsala.fi

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi