Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

PALVELUESIHENKILÖ, lastensuojelun kuntouttava työ

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 08.02.2024, 13:00
  • Haku päättyy 29.02.2024, 14:00
  • 29.02.2024, 14:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

PALVELUESIHENKILÖ, lastensuojelun kuntouttava työ

Oletko kuntouttavan lastensuojelutyön vahva asiantuntija ja kehittäjä? 

Olet etsimämme esihenkilö, sillä meille avautuu kuntouttavan työn palveluesihenkilön virka. 

Keusoten lastensuojelun kuntouttavaan työhön kuuluu ympärivuorokautisen hoidon yksiköitä ja avoperhekuntoutuksen yksikkö. Meillä on 7-paikkaiset nuorten erityistason kuntouttavat yksiköt, joiden lisäksi avaamme elokuussa 2024 vahvasti kuntouttavaan työhön painottuvat 6-paikkaiset yksiköt. Yksiköt sijaitsevat Tuusulassa ja Järvenpäässä. Avoperhekuntoutuksen yksikköön kuuluu 13 perhekuntoutuksen ohjaajaa, jotka toimivat koko Keusoten alueella. Suoria alaisia tulee olemaan 16. 

Tehtävään kuuluu osallistuminen esimiespäivystykseen (arkisin klo 16-22 ja arkipyhinä ja viikonloppuisin klo 8-22) viikko kerrallaan. Päivystysvuorot jaetaan 3-5 esihenkilön kesken. Varallaolosta maksetaan erillinen korvaus.

Kuntouttavan työn palveluesihenkilö työskentelee Keusotessa osana 12 henkilön tiivistä lastensuojelun esihenkilöiden ja asiantuntijoiden yhteisöä. Keusoten lastensuojelun esihenkilöt ovat lastensuojelun päällikön suorassa alaisuudessa ja kohtaamme viikoittaisissa tapaamisissa. Kuntouttavan työn palveluesihenkilön vastinparina toimii vastaanotto- ja arviointityön palveluesihenkilö. 

Keusote on yhteisöohjautuva lean-organisaatio, jossa työntekijöitä ja työyhteisöjä tuetaan valmentavalla työotteella sekä työnantajan tarjoamilla koulutuksilla ja valmennuksilla. Esimiestyön tukena on valmiita rakenteita; esimiesaamut, Keuakatemia, palvelualueen HR-Partner, Guidin-palveluista tilattavat perehdytys- ja tukipalvelut erilaisiin ohjelmiin, itse- ja yhteisöohjautuvuuden ja työyhteisön kulttuurin tukemiseen sekä työhyvinvoinnin tukemiseen. Esimiestyön erilaiset ohjelmat ja työkalut ovat sähköisiä, uusimpina kehityskeskusteluiden sähköinen työkalu ja osaamisen lisäämiseen tukeva koulutus- ja osaamisalusta.   

Tehtävässä toimiminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostotyön taitoja, kykyä itsenäiseen harkintaan ja ongelmanratkaisuun. Työ edellyttää lisäksi alan lainsäädännön hyvää tuntemusta sekä kykyä taloudelliseen ajatteluun ja resurssien oikean kohdentamisen suunnitteluun.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, jonka lisäksi on suoritettu perheterapiakoulutus tai laajuudeltaan siihen rinnastettava perhekuntoutustyöhön soveltuva lisäkoulutus. Lisäksi edellytämme alan vahvaa asiantuntijuutta sekä riittävää johtamistaitoa.  

Tietoja palvelussuhteesta

  • Vakituinen virkasuhde alkaen 11.3.2024 tai sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4444,14 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. Avaa rekrytointisivu tästä.  

Lisätiedot antaa lastensuojelun päällikkö Suvi Salin, puh. 050 497 0431, suvi.salin@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 29.2.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.