Eezy Oyj

Ajoneuvoasentaja

  • Sijainti Huittinen
  • Julkaistu 14.06.2024, 14:20
  • Haku päättyy 08.07.2024, 12:00
  • 08.07.2024, 12:00

Ajoneuvoasentaja

Etsimme vahvistusta VF-Trading Oy:n tiimiin Punkalaitumelle!

Ajoneuvoasentajan työnkuvaan kuuluu pääasiassa huolto- ja korjaustöitä mopoautojen parissa. Päivät ovat kuitenkin vaihtelevia ja työnkuvaan kuuluu myös muita tehtäviä kuten varaosien pakkaus sekä tavaran luovutus asiakkaille. Työaika tehtävässä on arkisin ma-pe klo 10-17.

Haemme tehtävään ajoneuvoasentajan tutkinnon suorittanutta reipasta ja käsistään kätevää tekijää. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen autokorjaamon tehtävistä, mutta tärkeämpänä pidämme mielenkiintoa ja motivaatiota oppia uutta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä joustavuutta vaihteleviin työpäiviin. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn uusien ja käytettyjen mopoautojen parissa! Etsimme pitkäaikaista työntekijää ja toivommekin mahdollisuutta sitoutua tehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy aiemman osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. 

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Rekrytointia hoitaa Eezy Huittinen. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

Eezy Huittinen
p. 0440561333
huittinen.eezy@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: