RTK-Palvelu Oy

Kohdevastaavia Helsinkiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.06.2024, 10:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kohdevastaavia Helsinkiin

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Onko työskentelytapasi oma-aloitteinen ja palveluhenkinen? Nautitko vastuullisesta ja itsenäisestä roolista asiakasrajapinnassa?  Tule osaksi yhtenäistä palvelutiimiämme!  Meillä et työskentele yksin, vaan olet osa työyhteisöä – sellaisena kuin olet.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme KOHDEVASTAAVIA työskentelemään oppilaiden ja opiskelijoiden keskuudessa vastuullaan olevissa toimipisteissä.

Tehtävän kuvaus

Kohdevastaavan tehtävät tukevat oppilaitosten arjen sujuvuutta ja ydintoimintaa. Työt käsittävät siivoustehtäviä sekä mm. toimisto-, postitus-, erilaisten varastojen ylläpitotehtäviä, muuttoihin, tilojen kalustamiseen, kuljetuspalveluiden organisointiin, avaimiin, kulkutunnisteisiin liittyviä tehtäviä, aula- ja neuvontapalveluja, ohjaustehtäviä sekä kohteen muita ydintoimintaa tukevia palveluita. Omalta osaltaan kohdevastaava vastaa myös tilojen siisteydestä ja toimivuudesta yhteistyössä muun palvelutiimin kanssa.

Odotamme

Omaat hyvän suomen kielen taidon sekä kokemusta ja osaamista edellä mainittuihin tehtäväkokonaisuuksiin. Muu kielitaito ja alan soveltuva koulutus luetaan eduksesi.

Menestyt roolissa erinomaisella palveluasenteella ja viihdyt ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työsi tehokkaasti – unohtamatta timanttisia tiimityöskentelytaitojasi!

Huomioithan, että tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa työnantajalle rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen, ja mahdolliset merkinnät voivat estää työsuhteen muodostumisen.

Tarjoamme

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä tehtävissään – pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut. Lue lisää uratarinoistamme www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus tehtävissä on erillisen sopimuksen mukaan, huomioiden sinun aiempi kokemus- ja koulutustaustasi.

Työt osuvat arkisin pääsääntöisesti klo 07.00–16.00 välille, joten sinulle jää illat ja viikonloput vapaaksi!

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

(Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.