Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö sr

Lähihoitaja, ohjaaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 31.05.2024, 20:00
  • Haku päättyy 28.06.2024, 23:59
  • 28.06.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, ohjaaja

Etsimme kahta lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Olisitko juuri sinä se puuttuva palanen meidän tiimistämme? 

 

Haemme Kivistönmäen palvelukeskukseen kahta mielenterveys- ja päihdetyöstä kiinnostunutta lähihoitajatutkinnon suorittanutta työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Toinen määräaikaisuus on 30.9.2024 saakka ja toinen 5.1.2025 asti. Kivistönmäen palvelukeskus tuottaa yhteisöllistä asumista sekä tuettua asumista nuorille ja jo ikääntyneimmille mielenterveystoipujille. 

Kivistönmäen palvelukeskuksessa työtä tehdään toipumisorientaatio viitekehyksen mukaisesti. Suunnittelemme asiakkaiden kanssa yhdessä ryhmätoimintaa, tapahtumia ja retkiä. Ohjaajat toteuttavat myös lääkehoitoa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Arvostamme kykyä yhteistyöhön myös asiakkaan verkoston kanssa. 

Kivistönmäellä työtä tehdään työtiiminä, joka mahdollistaa sen, että vastuut on jaettu tasaisesti työtiimin kesken ja sen, että kaikkien työntekijöiden osaaminen on hyödynnettävissä parhaalla mahdollisella tavalla.  Työtä tehdään kahdessa vuorossa sijoittuen pääsääntöisesti klo 7-21välille.

Kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja tai aiempi vastaava tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta nämä on mahdollista suorittaa myös työsuhteen aikana

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa sekä hygieniapassia sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Odotamme sinulta ihmisläheistä ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.    

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus G20C sekä lisäksi maksamme palkkaluokkalisää. Meillä saat ePassiedun käyttöösi sekä sinut on vakuutettu kattavalla tapaturmavakuutuksella myös vapaa- aikanasi. Auton saat parkkiin työpaikan pihalle maksutta. 

Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaina ja tehtävät täytetään sopivan hakijan löytyessä. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3- 28.6.2024  Jarna Paltamo-Skog, jarna.paltamo-skog@mente.fi, 040 5637973 tai /ja ajalla 10.6.- 28.6.2024 Heidi Palo-oja, heidi.palo-oja@mente.fi, 0400 250 994 tai 

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö eli Mente Palvelut on paikallinen ja voittoa tavoittelematon arvolähtöinen yhteiskunnallinen yritys. Mente on tuottanut päihde- ja mielenterveyspalveluja sekä edistänyt hyvää mielenterveyttä jo yli 30 vuotta.

Lue meistä lisää www.mente.fi

 Meidät löydät myösfacebookista sekä Instagramista

 

Osaamisalue: