Adecco Finland Oy

Asettaja, Rauma

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 17.06.2024, 14:05
  • Haku päättyy 05.07.2024, 23:59
  • 05.07.2024, 23:59

Asettaja, Rauma

TYÖTEHTÄVÄ

Asettajana työskentelet tuotannossa operoiden ruiskuvalukonetta, teet muotinvaihtoja sekä käytät tarvittaessa nostureita ja robotteja. Työtä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa 8 h päivässä maanantaista perjantaihin, mutta on mahdollista, että joskus työskennellään myös kolmessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee Rauman keskustan tuntumassa ja työsuhde on vuoden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen jatko toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen on mahdollinen.

Asettajana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
– koneenhoitajan tehtävät
– muottien vaihdot
– muut vaihtelevat tuotannon tehtävät

Asettajana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme pitkän määräaikaisen työsuhteen menestyksekkäässä raumalaisessa yrityksessä. Määräaikaisuuden jälkeen sinun on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkasi määritellään aiemman työkokemuksesi perusteella. Adeccon työntekijänä saat myös liikunta- ja koulutuspiste-etuja.

– pitkäaikainen työsuhde
– kokemuksesi huomioiva palkkaus
– Adeccon työntekijäedut

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti aiempaa kokemusta koneiden käytöstä teollisuudessa. Tehtäviin perehdytetään kattavasti, mutta sinulla tulisi olla rohkeutta ja oma-aloitteisuutta työtehtävistä suoriutumiseen. Odotamme myös mahdollisuutta työskennellä tarpeen tullen myös kolmivuorossa. Työntekijänä olet sitoutuva ja luotettava.
Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
– Aiempi kokemus koneenkäytöstä teollisuudessa
– rohkeus ja oma-aloitteisuus
– mahdollisuus työskennellä vuorotöissä

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää Adeccon nettisivujen kautta. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä Adeccon Jaanaan:

Jaana Koivumäki p. 0406249600.

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Asettaja, koneenkäyttäjä, ruiskuvalu, tuotantotyö, teollisuustyö, Rauma, Adecco

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: